Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 29 Mac 2013

Aktiviti tiap malam.. packing & packing.. tq for support ye..


Takder keje nak di update kan.. meh la cuci mata tengok aktiviti packing tasbih digital nie.. alhamdulillah sambut agak positif time cuti sekolah nie..maybe wat untuk doorgift kenduri kendara la kot.. ok apa wat doorgift guna tasbih digital nie.. selagi orang guna, insyaallah kita pun dapat tempiasnya.. walaupun tak mengharap tapi semoga orang yang mendapat tasbih digital dapat memanfaatkan nyer.... kita pun kena berusaha untuk mendapatkan keredhaan nya..

Benda wajib dalam keta.. huhu.. time2 perlukan tasbih digital ni boleh guna..

Kalau nak tasbih digital free, meh join  "GA pertama dari JOM SINGGAH SHOPPE" dan hadiahnya adalah tasbih digital & vitamin shaklee.. sapa nak?? Sila join ye.. expired pun lambat lagi.. hujung bulan 4 baru expired GA nie.. join jangan tak join ye..




Kena bungkus tasbih digital dengan bubble dulu sebelum pack dengan plastic poslaju.. untuk mengelakkan sebarang kerosakkan pada tasbih digital..


Tadaaa.. dah selamat packing tasbih digital.. selamat untuk pos dah tasbih digital nie.. sape nak tasbih digital sila angkat tangan.. Sekarang tengah berlangsung "GA pertama dari JOM SINGGAH SHOPPE" dan hadiahnya adalah tasbih digital & vitamin shaklee.. sapa nak?? Sila join ye.. expired pun lambat lagi.. hujung bulan 4 baru expired GA nie.. join jangan tak join ye..

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

2 ulasan:

  1. mcm bes je tasbih digital nie..hope menang GA tu la..nk dpt free tasbih nie..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah dear..mana tau rezekikan

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...