Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 19 Februari 2013

Sabun Susu Beras..Jom layan testimoni pengguna yang berpuashati dengan sabun susu beras..


semua orang nak cantik berseri kan.. untuk kecantikkan luaran je boleh la amalkan sabun susu beras nie, bau takyah cakap la.. wangi nya.. saya suka wat sabun susu beras nie sebagai sabun mandi je.. best, lembut je rasa kulit nie..haha

Testimoni Pengguna - Sabun Susu Beras





Testimoni 1 :
Saya telah mengguna sabun kecantikan susu beras dan setakat ni amat puas hati. Buih sabunnya yang halus dan lembut membuatkan kulit wajah jadi lebih licin dan tidak kusam. Ia dapat membuang sel kulit mati, kesan jerawat, mengecil pori muka dan mencerah kulit. Saya sangat berpuas hati

Testimoni 2 :
Saya sungguh berpuas hati setelah menggunakan sabun kecantikan ini, kerana ia menghaluskan kulit muka saya , lebih licin , liang roma semakin kecil, muka terasa tegang saya mendapat keyakinan apabila berurusan dengan ramai orang. Anda patut mencubanya ...barulah mendapat tahu kebaikannya, lagi ianya menjimatkan"


Isnin, 18 Februari 2013

Miracle Mask, produk 4 dalam 1.. jimatkan??

Nak kulit cantik berseri dengan Miracle Mask.. 4 dalam 1 tu.. jimat dan berkesan..
Ia dihasilkan dari campuran bahan semulajadi seperti gamat asli, kulit kayu manis dan beberapa herba terpilih.

Produk ini 4 dalam 1:
a) Bedak sejuk : Melicin dan menggebukan kulit wajah
b) Anti- jerawat : Mengecut dan menghilangkan parut jerawat
c) Skrub / lulur badan : Membersih, melembut dan menganjalkan kulit badan
d) Anti-gatal resdung : Menghilangkan gatal-gatal dimuka yang disebabkan resdung



Khamis, 14 Februari 2013

Trend Terkini - Seluar Aladin ( Den pun suka pakai juga)

Saje nak update latest produk kalau-kalau ada orang nak la.. just untuk preorder seluar aladin nie.. 
Memang trend terkini dah, golongan muda belia mengenakan seluar aladin termasuk owner blog nie juga, memang suka sangat la pakai seluar aladin..huhu..

Jom tengok seluar aladin dulu la.. kalau borong seluar aladin, memang murah2 la kiranya..
Ambik stok dari kelate.. murah sangat2 kalu kena cara..hahha

Jom la cuci mata seluar aladin jenis cotton.. memang sejuk dan lembut je.. pastu berat ke bawah, cutting comey gak klu jenis orang kurus pakai seluar aladin.. Zaman seluar aladin lok kan sekarang nie..

Seluar Aladin Hitam

Minta maaf la environment capture picture seluar aladin tak berape comey macam seluar aladin nie..huhuh

Khamis, 7 Februari 2013

Cantik Berseri dengan Sabun Susu Beras

Lama tak update pasal sabun susu beras nie.. huhu.. tapi rasa nak update je la sebab stok dah ada kan setelah sekian lama menyepi pasal sabun susu beras..

Sabun susu beras memang famous kerana kelebihannya.. nak tau kelebihan sabun susu beras, jom baca dulu la. Tetapi sebelum baca kelebihan sabun susu beras, jom baca info produk dulu..
Natural handmade, containing ( 100%) rice milk soap, beeswax and moisturising oil.Rice milk oil is a natural anti-oxidant and also offers a small degree of sunscreen protection and solve the pimple problem, acne blemish, dark spot and the dead skin cell problem. The rice milk soap makes you feel smooth and relax. 

Sabun Susu beras sesuai untuk semua jenis kulit & pelbagai peringkat umur. 

Bahan-bahan sabun susu beras:

Coconut oil, Palm oil, Olive oil, Sodium Hydroxide solution, Milk, Young rice milk, Seed, Rice Milk, Vitamin E, B,C, AHA, Jojobar Oil, Honey, Collagen, Natural Glycerin etc.

Cara Penggunaan: 
Gosok sabun susu beras seperti pencuci muka dan sabun badan selama 2-3 minit kemudian bilas. Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk keputusan yang memuaskan. 

Harga 
RM5 utk seketul. 
Klu beli 3 ketul, RM20 Free postage
SMS / Whatsapp 0199517292 utk harga borong 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...