Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 29 Januari 2013

Tasbih Digital Dengan Harga yang lebih Murah..Serendah RM2.50

Lama tak update blog bisnes nie kan.. alhamdulillah, rezeki dari ALLAH tetap ada walaupun suam-suam kuku je..  Jom intai-intai tasbih digital nie, xder nak update gambar baru pun sebab laptop hantar bengkel untuk sementara, so xder la gambar update untuk tasbih digital. 

Perlu ke tasbih digital nie?? Boleh je guna tasbih yang biasa. Time kat rumah, sy memang prefer guna tasbih biasa je sebab feel lain macam sket..hahah




Bagi saya la, saya dah guna tasbih digital nie dalam 2-3 tahun  gak la.

Saya suka guna tasbih digital nie time drive keta je, memang jejarang sangat buka radio dalam keta, berzikir lebih tenang rasanya.. tasbih digital nie la penemannya..semoga amalan kita akan diterima oleh NYA...AMIN

Tasbih Digital
Since, dah dapat harga murah dari supplier : harga borong mungkin bertambah murah sket untuk yang nak kuantiti banyak (pemborong sangat dialu-alukan untuk tasbih digital nie)

Tasbih Digital Biasa - RM7 / unit
Harga Borong:

10pcs keatas - RM5/pcs
20pcs keatas - RM4/pcs
30pcs keatas - RM3/ pcs
100pcs keatas - RM2.50/pcs
(FREE POSTAGE)

[Terjah :: Berminat dengan TASBIH DIGITAL BERLAMPU?? KLIK SINI ]

Harga boleh nego bergantung pada kuantiti.


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   



2 ulasan:

  1. Kami juga turut menjual tasbih digital dengan harga yang berpatutan... Untuk maklumat lanjut sila layari : http://hfalmuqit.blogspot.com/2014/06/tasbih-digital.html

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...