Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 29 Januari 2013

Soft Book - Where Elmo??.. Serendah RM30 Free Postage


Ramai ibu bapa sekarang membekalkan soft book or cloth book untuk si manja mereka. Lagipun color yang sangat menarik dan memberi rangsangan kepada si manja. Soft book nie kiranya toy dan education untuk si manja la, produk 2 in 1, memang berbaloi membekalkan soft book nie untuk si manja.

Malahan soft book juga tahan lasak, tak cepat koyak. Kalau terkena air liur basi si manja tu, soft book nie masih boleh dicuci dengan air..huhu.. Kalau buku kertas, dicuci dengan air..selamatlah kertas-kertas tu semua. Tapi dengan soft book nie, buku ni masih selamat dan xkan koyak la.

Selain itu, soft book nie juga ada gambar 3D yang memang boleh merangsang otak si manja. Jom kita tengok isi kandungan untuk soft book Where Elmo??
Soft Book - Where Elmo??
Cover Depan - Soft Book, Where Elmo??
Soft Book - Where Elmo??
Muka Surat 1 dan 2 -  Soft Book, Where Elmo?

Antara gambar 3D untuk muka surat ni adalah tuala dan alas meja
Soft Book - Where Elmo??
Muka Surat 3 dan 4 -  Soft Book, Where Elmo??

Antara gambar 3D untuk muka surat ni adalah Wau

Soft Book - Where Elmo??
Muka Surat 5 dan 6 -  Buku Soft Book, Where Elmo??


Antara gambar 3D untuk muka surat ni adalah gambar daun dan pagar (sebelah kiri) & topi
Soft Book - Where Elmo??
Muka Surat 7 dan 8 -  Soft Book, Where Elmo??

Antara gambar 3D untuk muka surat ni adalah cermin

Soft Book - Where Elmo??
Cover Belakang -  Soft Book, Where Elmo??


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...