Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 5 Januari 2013

Pemborong / Agen untuk Frozen Food dicari..

Bagi peniaga-peniaga atau baru nak start ke, pemborong dan agen untuk frozen food diperlukan diseluruh negeri. Tak kisah dimana anada berada, jika berminat boleh roger-roger ye..
Mazni 011-18177318 / 0169504232

Antara frozen food yang ada :


  • Karipap
  • Donut
  • Kuih Bijan
  • Sardin Roll
  • Cakoi

Kuih Sejuk Beku dijual dgn harga 3 paket rm10, kuantiti : 10 biji

Boleh tempah 3 hari sebelum bagi kuantiti yg sedikit dan 7 hari bagi kuantiti banyak.....

Jom cuci mata dulu tengok kuih muih nie.. pemborong dan agen dialu2kan..




Sample karipap frozen

KARIPAP



DONUT


KUIH BIJAN


SARDIN ROLL


CAKOI
Terima kasih atas sokongan semua dlm pembangunan usahawan bumiputera....Dijamin bersih dan halal...InsyaALLAH....



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


5 ulasan:

  1. Balasan
    1. terima kasih kerana berminat.
      awk kat area mana?
      boleh contact direct my sis Mazni 011-18177318 / 0169504232
      dia kat area kuantan

      Padam
    2. dah contact direct owner tak

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...