Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 3 Januari 2013

Mencari-cari kuih tradisional KELANTAN.. meh cuci mata tengok KUIH TEPUNG PELITA ni dulu

Bila lama duk di perantau ni..cewaahhh, teringin nak makan kuih muih tradisional kelate.. kadang-kadang susah gak nak dapat kuih muih tradisional kelate nie sebab tak ramai yang tahu buat.. Tapi nk cerita pasal tepung pelita nie je.. insyaallah kat luar pun boleh dapat je.. tapi bagi sesiapa yang order dalam kuantiti yang banyak, berdekatan dengan kuantan, boleh roger2 Mazni Haznira, 
http://www.deluxedelicacy.blogspot.com/
Call 011-18177318 / 0169504232

Jom la cuci mata dulu ye.. insyaallah, lebih banyak kuih muih tradisional kelate yang akan ditayangkan..hahah.. nie rasa terliur, nak cari time pasar malam je la, kat kedai-kedai susah nak cari..





Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...