Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 31 Disember 2013

Selamat Datang 2014..

Tinggal 10minit je lagi nak sambut tahun 2014. Cepatnya masa berlalu kan. Semoga Allah akan permudahkan segala misi kita untuk tahun 2014.

Doaku dihari terakhir tahun 2013::

"Ya Allah, Muliakanlah orang yang membaca doa ini, Lapangkanlah hatinya, Bahagiakan keluarganya dan Luaskan rezekinya seluas lautan yang engkau ciptakan. Mudahkanlah segala urusannya, kabulkanlah cita-citanya, jauhkan dia dari segala penyakit, fitnah, prasangka keji, berkata kasar dan jauhkanlah dia dari segala musibah, serta terimalah semua amal ibadahnya dan kelak jadikanlah dia sebagai penghuni SyurgaMu"



Apple Learning Holy Quran Machine




Hadiahkan Gadget Paling Istimewa Untuk Si Kecil Anda!

APPLE LEARNING HOLY QURAN MACHINE merupakan alat permainan ilmiah kanak-kanak yang berkonsepkan Islam. Ia direkabentuk menyerupai replika buah epal yang sangat ringan sesuai dibawa ke mana sahaja. Didatangkan dalam pilihan warna menarik (oren/kuning/hijau) sesuai untuk menarik minat kanak-kanak mempelajari asas Al-Quran khususnya doa-doa harian, surah-surah pendek dan bacaan dalam solat. Sangat praktikal dimiliki oleh setiap kanak-kanak dalam usaha memupuk minat mereka mengamalkan cara hidup Islam dalam kehidupan seharian. Sesuai dijadikan hadiah atau cenderahati kerana rekabentuknya yang menarik dan disukai kanak-kanak.

Isnin, 30 Disember 2013

Aktiviti packing order customer

Alhamdulillah, settle urusan packing segala order customer tersayang. Hadiah GA dah siap packing dan ready untuk pos ye.




Yang ni dah siap packing semalam cuma ada beberapa tambah order untuk harini. Alhamdulillah rezeki Allah yang melimpah ruah. Semoga order macam je setiap hari. AMIN

Kelebihan Solat Tahhajud





Solat sunat tahhajud antara misi yang perlu dilaksanakan setiap hari (masa takda masalah perempuan la). Semoga Allah akan permudahkan untuk mengerjakkan solat tahhajud. Amin. Sambil2 tu jom baca apa tujuan dan kelebihan solat sunat tahhajud. Semoga lebih ramai yang akan terbuka dan berniat sama untuk mengerjakan tahhajud.

Solat Tahajjud adalah solat malam yang dilaksanakan setelah bangun tidur, afdalnya dibuat secara bersendirian waktu selepas tengah malam. Solat sunat ini amat dituntut dan sangat baik dilakukan sebagai ibadah tambahan. Rasulullah SAW dan para sahabat tidak meninggalkan solat ini sepanjang hayat mereka.

Firman Allah SWT.:

“Dan pada sebahagian malam hari bersolat Tahajjudlah kamu sebagai suatu ibadat tambahan bagimu; Mudah-mudahan Tuhan-mu mengangkat kamu ke tempat yang terpuji.” (Surah Isra’; ayat 79)


Sabtu, 28 Disember 2013

Feedback Positif dari customer.. Suka sangat

Alhamdulillah.. tiada ucapan yang selain Alhamdulillah bila lebih ramai yang suka shopping kat Jom singgah shoppe dan boutique. Dan paling penting semua gembira dengan item memasing. Sukanya..

Bila customer gembira, seller lagi gembira.



Customer yang suka dengan kualiti pyjamas dibeli dengan harga runtuh serendah rm100 free postage. Penjimatan yang sangat berganda2.

Jumaat, 27 Disember 2013

Kelebihan Hari JUMAAT yang penuh barokah..

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Jumaat. Hari yang penuh keberkatan dan kerahmatan dariNYA. Semoga akan dipermudahkan urusan kita pada harini. Dan peluang untuk menambah pahala ye. Insyaallah




Semoga Jumaat Ini Menjadikan Kita Seorang Hamba Allah Yang Lebih Bertaqwa, Lebih Menyantuni, Lebih Berjaya Dan Lebih Cemerlang…DUNIA & AKHIRAT!

1. Berlakunya Hari Qiamat.

Dalam suatu hadis riwayat Muslim, RasuluLlah SAW ada menyebut bahawa:


“Pada hari Jumaat juga qiamat akan berlaku. Pada hari itu tidaklah seorang yang beriman meminta sesuatu daripada Allah melainkan akan dikabulkan permintaannya.”
Dalam hadis lain, RasuluLlah SAW bersabda yang bermaksud :

“Hari Yang Dijanjikan ialah Hari Qiamat. Hari Yang Disaksikan ialah Hari Arafah, dan Hari Yang Menyaksikan ialah Hari Jumaat. Matahari tidak terbit dan tidak terbenam pada mana-mana hari yang lebih mulia dan afdal daripada hari Jumaat.”

Khamis, 26 Disember 2013

Berakhir sudah cerita Playboy itu Suami Aku



Aku bukan pengemar tegar cerita Palyboy itu suami aku tapi ada juga la tengok sekali skali sebab kisah dan cerita2 sekrang style yang sama je.

Feedback dari Customer

Alhamdulillah, suka sangat bila customer bagi feedback positif. Insyaallah kepuasan customer adalah kepuasan penjual juga kan. Suka..suka sangat.



Pembelian dah beli baju chiffon dress srce0181 warna turquiose utk kenduri kendara dan tema turquiose.. sesuai sangat kan.

Rabu, 25 Disember 2013

14 Cara Rasulullah SAW Mendidik Anak Anak.

Peringatan untuk diri sendiri juga. Nak jadi sebaik Rasulullah SAW dalam mendidik anak2 taktau la lepas tak. Tapi masih berusaha untuk menjadi ibu yang baik untuk anak2. Insyaallah. Jom la baca tips Rasulullah SAW mendidik anak2. Semoga bermanfaat ye.



Praktik pendidikan Nabi Muhammad SAW pada anak-anak dapat di gambarkan di bawah ini:

1. Rasulullah senang bermain-main (menghibur) dengan anak-anak dan kadang-kadang beliau memangku mereka. Beliau menyuruh Abdullah, Ubaidillah, dan lain-lain dari putra-putra pamannya Al-Abbas r.a. untuk berbaris lalu berkata, “Siapa yang terlebih dahulu sampai kepadaku akan aku beri sesuatu (hadiah).” merekapun berlomba-lomba menuju beliau, kemudian duduk di pangkuannya lalu Rasulullah menciumi mereka dan memeluknya.

2. Ketika ja’far bin Abu Tholib r.a, terbunuh dalam peperangan mut’ah, Nabi Muhammad SAW, sangat sedih. Beliau segera datang ke rumah ja’far dan menjumpai isterinya Asma bin Umais, yang sedang membuat roti, memandikan anak-anaknya dan memakaikan bajunya.

Sabtu, 21 Disember 2013

6 sebab kita MEMBAZIR WANG (Tips dr Irfan Khairil)

Adakah anda sanggup keluarkan wang satu ringgit dari poket anda dan koyak-koyakkannya?

Pastinya jawapan anda adalah, TIDAK.

Sebab apa?

Sebab anda tidak akan membazir wang sebegitu. Tetapi, tanya pada diri sendiri. Pernah atau tidak anda membeli majalah atau buku, dan meletakkanya ke tepi di mana kemudian anda tidak sempat membacanya?

Atau membeli baju baru, dan hanya sedar selepas beberapa bulan anda hanya memakainya sekali sahaja?

Pernahkah anda membeli sesuatu yang anda rasakan amat anda mahukannya, tetapi, sedar tak sedar, anda tidak perlukannya?


Rabu, 18 Disember 2013

Fishtail dengan harga yang lebih menarik










Bagi peminat fishtail, boleh la usha2 ye. Untuk fishtail basic ada 4 warna sahaja ye iaitu dark blue, biru electric, baby blue dan kelabu. Material cotton stretchable, sangat best dan selesa dipakai. Dengan kata lainnya, all time favourite untuk fishtail basic ini.




Jom tengok ukuran untuk fishtail basic ni ye, mana berkenan di hati.

Bahu - 14"
Dada- 32"
Pinggang 34"
Labuh Depan 41"
Labuh Belakang 52"
Labuh Tangan 23"

Free saiz sampai saiz 42/XL

Material Cotton Stretchable

Jom la usha setiap warna lak, mana tau kan..

Kelebihan Solat Sunat Dhuha

Assalamualaikum dan selamat pagi rabu semua. Pejam celik dah hari rabu ye. Cepatnya masa berlalu meninggalkan kita. Pagi2 ni kita ketahui kelebihan solat sunat dhuha.. Bagi yang dah selalu amalkan, tentu dah biasa apa kelebihannya. Antara kelebihannya adalah murah rezeki tapi dapat meluangkan masa menunaikan solat sunat dhuha salah satu sumber rezeki dah (masa). Solat sunat memang kena buat istiqamah baru melekat je (rasa nak buat je setiap hari). Nikmatnya solat sunat dhuha ini bila di amalkan secara istiqamah.

Antara kelebihan SOLAT SUNAT DHUHA
 
1. Solat Dhuha adalah sedekah

Daripada Abu Dzarr radhiallahu’ anh, daripada Nabi shallallahu ‘alaihi wasallam, baginda bersabda, maksudnya:
Bagi tiap-tiap ruas dari anggota tubuh salah seorang di antara kalian harus dikeluarkan sedekahnya setiap pagi hari. Setiap tasbih (Subhaanallah) adalah sedekah, setiap tahmid (Alhamdulillah) adalah sedekah, setiap tahlil (Laa Ilaaha Illallah) adalah sedekah, setiap takbir (Allahu Akbar) adalah sedekah, menyuruh untuk berbuat baik juga sedekah, dan mencegah kemungkaran juga sedekah. Dan semua itu boleh diganti dengan dua rakaat solat Dhuha. - Hadis riwayat Imam Muslim dalam Shahihnya, Kitab Sholaatul Musaafiriin wa Qashruha, no: 720.

Selasa, 17 Disember 2013

Teh owh teh.. Jom kenali teh dan kelebihannya



Ini teh favorite ku sejak sebulan yang lepas. Baru na kosisten ambil cinch energy teh. Nak sihat bertenaga sepanjang hari kenalah ambil minuman yang sihat.

Jom baca pasal teh lain lak ye. Banyak teh ini ye. Maklumlah nak sihat minum teh, nak singkir minum tea dan nak KURUS pun minum teh.

Teh Hitam
*

Teh hitam mempunyai rasa yang sedikit pahit dan mengandungi kafein yang paling tinggi kira-kira 40 miligram per cawan. Mengikut pakar, ia mempunyai kepekatan tinggi antioksidan yang dikenali sebagai 'theaflavins' dan 'thearubigins', yang mana sangat berguna untuk merendahkan kolesterol.

Isnin, 16 Disember 2013

Telekung Solat dengan warna yang menarik tertarik






Mencari telekung yang cantik menawan?? Apakata usha kat sini mana tau ada berkenan dihatai dan mata.

Ahad, 15 Disember 2013

Fakta menarik tentang kelebihan Timun

Wah.. teruja baru terbaca satu artiikel pasal kelebihan timun. Maklum je biasa timun buat sebagai ulam dan makan dengan nasi je. Masker pun jarang sangat amalkan dengan timun nie, maklum je kurang ada stok timun kat rumah. Semua layan masker moden je.. dengan vitamin c, vitamin e la.. nak cepat cantik gitu.. hahha



Apa pun jom kita baca kelebihan timun nie. Tentu teruja pasni nak makan timun sebab banyak kelebihan untuk kesihatan kita tau oooo..

Lupakan snek ringan dan cip kentang, mulai hari ini sila jadikan timun sebagai 'snek' utama anda. Berikut adalah 14 sebab mengapa anda perlu mengamalkan memakan timun!

1- Timun menghidrat tubuh anda

Sekiranya anda terlalu sibuk untuk minum air secukupnya, anda boleh terus memakan timun yang sejuk ini kerana ia mengandungi 90 peratus air. Ianya dengan mudah dapat mengimbangi kandungan air yang kurang dari tubuh anda.

2-Timun dapat melawan suhu panas 

Kulit cantik berseri dengan Collagen Plus


 

Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.

Sabtu, 14 Disember 2013

Terima Kasih Allah.. Allah sentiasa sayangkan hambanya..




Kadangkala Allah sengaja beri kita rasa sunyi dan keseorang walaupun ada insan di sekeliling kita.

ALLAH rindu nak dengar kita menangis, mengadu dan bersujud kepadaNya.

Terima Kasih Allah.

**Sebab itu Allah selalu uji hamba2nya sebab Allah nak kita dekat dan minta pertolongan dariNya..

YA ALLAH.. betapa kerdilnya diri ini.

Doa adalah kekuatan kita. So minta segala dari Allah. Bila nak minta sesuatu dari Allah, kenalah rapat-rapatkan diri Allah.

-mcna-
www.jomsinggah.com
www kediaserbanekakelantan.blogspot.com

Terapi Jalan kaki dan kelebihan berjalan kaki

Alhamdulillah sejak pindah kat area batang kali memang suka sangat berjalan kat area perumahan ni. Maklumlah hada suka sangat berjalan-jalan plus cari makan. Ambil angin petang memang bestkan. Asyisk terperuk kat rumah pun tak best juga.

Tapi ada kelebihan tau berjalan kaki malahan elok untuk kesihatan lak tu. Bagi yang nak kurus pun elok sesangatlah berjalan-jalan nie.




Jom la usha apa KEBAIKAN BERJALAN KAKI . Semoga bermanfaat ye.

Dikongsikan di sini hasil kajian yang dijalankan oleh Mayo Foundation for Medical Educational Research (MFMER) berkaitan dengan faedah atau kebaikan berjalan setiap hari, yang begitu banyak sekali, di antaranya:

1. Badan manusia dijadikan atau dicipta oleh Yang Maha Pencipta memang untuk berjalan.

Jumaat, 13 Disember 2013

Sanggar Suri: MISI KEMBALI KE SEKOLAH 2014

Sanggar Suri: MISI KEMBALI KE SEKOLAH 2014

Antara blog yang suka dikunjungi iairu Sanggar Suri.  alhamdulillah sepanjang berbisnes, sanggar suri adalah tempat untuk besarkan saham akhirat.. walaupun tak banyak tapi alhamdulillah. Jemputlah membeli sambil beramal ye. Insyaallah apa semua customer membeli kat Jom Singgah Shoppe akan disumbangkan ke saluran yang betul.

Khamis, 12 Disember 2013

Jom pakat borong Tasbih Digital murah..

Alhamdulillah.. ramai yang borongvtasbih digital. Maklum je untuk majlis kenduri kendara.. harini pun dekat 270pcs sudah diborong. Ada sapa yang borong tasbih digital murah lagi tak??




Selasa, 10 Disember 2013

Chiffon Dress SRCE0182 yang anggun

Chiffon dress ada design baru. Memang cantik anggun sesiapa yang pakainya.. terutama si tinggi lampai.

Jom usha chiffon dress yang anggun ini.



Ada 7 warna semuanya dan warna sangat menarik tertarik ye. Jap lagi usha setiap warna pulak. Sementara tu jom usha ukuran untuk chiffon dress ini ye.

Ukuran:
Bahu 15"
Labuh tangan 25.5"
Labuh 54"
Dada 42"
Pinggang 38"

Jom usha chiffon dress setiap warna ye


Chiffon dress pink


Chiffon dress hijau


Chiffon dress hitam


Chiffon dress turquiose


Chiffon dress purple


Chiffon dress peach


Chiffon dress coklat.

Kalau rasa berkenan di hati bolwh la roger2 ye sbb stok sangat terhad. Saya alukan bagi yang serius buyer.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Isnin, 9 Disember 2013

Tasbih Digital ready stok dan pre order juga masih dibuka ye.



Masih terfikir taktau untuk doorgift masa kenduri kendara. Apa kata usha2 tasbih digital murah ni. Insyaallah boleh tambah saham akhirat juga..

Insyallah tasbih digital akan digunakan selagi masih boleh digunakan. Kalau bateri mati masih boleh tukar bateri kat kedai jam je. Apa susah, senang je tau.

Ahad, 8 Disember 2013

Kelebihan Zikir Ya Wahhab

Besarnya rahmat dan kelebihan zikir YA Wahhab. Alhamdulillah, zikir Ya Wahhab diamalkan setiap kali pas solat. Paling x) ciput 100kali. Max 300kali lepas solat. Alhamdulillah amalan zikir berterusan kalau istiqamah melakukannya. Sama juga dhuha, kalau istiqamah solat.. tepat je kul 10 teringat untuk dhuha kecuali travel la.




AL-WAHHAB,Yang Sentiasa Memberi.Allah s.w.t.mencurahkan rahmatNya ke atas makhlukNya.Dia Maha Pemberi.

1->Menjadi terkaya dan terkenal

Bila membaca Ya Wahhab 300 kali setiap hari atau selepas setiap solat fardhu,insya Allah anda akan dikurniakan kekayaan,kemakmuran dan kemasyhuran.Jika anda mengamalkan solat sunat Dhuha dan membaca Ya Wahhab41 kali di sujud yang terakhir,insya Allah anda akan dirahmati dengan harta yang banyak.Peluang akan datang dengan mudah sekali.

2->Permintaan dimakbulkan

Siapa yang membaca Ya Wahhab 7 kali sebelum meminta sesuatu,insya Allah permintaanNya akan diperkenankan.Jika dibaca 100 kali dengan tangan menadah ke langit,doa anda akan dimakbulkan.

3->Mencari pekerjaan

Siapa yang tidak mempunyai pekerjaan atau sangat miskin,hendaklah dia mengamalkan solat sunat,kemudian sujud dan membaca 70 kali Ya Wahhab.Dia akan mendapat makanan tanpa disangka-sangka(dari kawan,jiran atau seumpamanya).

4->Membayar hutang

Jika anda mempunyai hutang yang banyak tetapi tidak ada wang untuk membayarnya,kerjakanlah sembahyang sunat hajat atau nafil 2 rakaat selepas tengah malam setiap Khamis selepas Maghrib dan Isyak,kemudian memalingkan wajah ke langit dan membaca Ya Wahhab 111 kali.Kemudian hendaklah dia membaca Al-Fatihah dan ini hendaklah dilakukan 3 malam berturut-turut(tiga Khamis).Insya Allah keperluan anda akan tersedia dan hutang akan dapat dilangsaikan.

5->Menjauhi kelaparan

Baca Ya Wahhab 41 kali di sujud terakhir solat Zuhur,insya Allah anda tidak akan merasa lapar.

6->Dimakbulkan doa

Baca Ya Wahhab 7 kali selepas berdoa pada bila-bila masa,kemusykilan anda akan terjawab dan permintaan anda akan diperkenankan,insya Allah.

7->Membebaskan diri

Jika ditangkap oleh musuh atau pendapatan anda tidak mencukupi,bacalah Ya Wahhab100 kali selama 3 hingga 7 malam selepas solat sunat nafil 2 rakaat di tengah malam.Insya Allah anda akan berasa bebas atau mendapat rezeki yang banyak.

Kredit born2touchurheart.blogspot.com

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Sabtu, 7 Disember 2013

Healthy Lifestyle : Bantuan Mangsa Banjir di Kemaman part 1

Healthy Lifestyle : Bantuan Mangsa Banjir di Kemaman part 1

Alhamdulillah. Gembira bila ramai yang kumpul dana untuk keperluanangsa banjir.
Tak perlu tunggu kaya raya nak beli saham akhirat. Boleh memberi ikut keperluan memasing.

Semoga dipermudahkan segalanya. Amin

Lace hitam, darkblue dan maroon antara mendapat sambutan.








Jom usha blouse lace yang gojess. Warna gelap antara yang menjadi favorite ramai sebab senang matching kan. Nak pakai dengan seluar jean pun boleh juga.

Dapatkan baju lace dengan harga diskaun ye. Harga offer untuk sempena YES untuk bulan ini sahaja.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Scallop Blouse dan padanan skirt mermaid yang gojess

Alhamdulillah.. scallop dress in da house untuk tatapan semua ye. Ada 8 color semuanya, memang cantik2 ye. Kalau ikutkan saiz kat baju untuk saiz xl tapi walaubagaimanapun apa kata usha ukuran dulu ye.

Bahu 16"
Dada 34
Punggung 36"
Labuh tangan 23"
Lebar tangan 8"
Labuh 30"

Kalau rasa muat boleh je pakai. Kain strectable dalam 1-2" ye. Material ala kain jaket tapi sangat lembut.



Warna untuk scallop blouse adalah:

- Pink
- Biru
- Maroon
- Dark Blue
- Hitam
- Peach
- Merah
- Turquiose

Harga pengenalan adalah RM70 free postage. Insyaallah dengan harga yang sangat berpatutan dan terus sampai ke rumah anda ye.

Jom usha setiap warna lak ye, mana tau ada berkenan di hati dan mata.


Scallop dark blue dan skirt mermaid serong biru electric.


Scallop turquiose dan skirt mermaid serong turquiose


Scallop maroon dan skirt mermaid serong gold


Scallop merah dan skirt mermaid serong hitam


Scallop biru electric dan skirt mermaid serong kuning mustard


Scallop peach dan skirt mermaid serong brown


Scallop pink dan skirt mermaid serong hitam


Scallop hitam dan skirt mermaid serong merah.

Dah selesai usha2? Ada berkenan kat mana dan hati. Kalau dah berkenan sila pm la laju2 ye. Mana tau dapat best price dengan harga yang sangat murah dan rendah.


Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Khamis, 5 Disember 2013

Skirt Mermaid Serong JS0950 yang cantik menawan



Jom usha skirt mermaid serong yang sememangnya cantik menawan. Pilihan warna pun banyak. Ada 12 warna semuanya tapi tak semua gambar ada ye. Sesuai untuk saiz XL kebawah ye.

Antara gambar skirt mermaid adalah:

1-Hitam

2-Dark coklat

3-Coklat muda

4-Gold

5-Biru Electric

6-Dark Purple

7-Kuning Mustard

8- Oren

9-Merah

10 - Shocking Pink

11- Hijau Turquiose

12- Kelabu (sold out untuk sementara)

Jom usha setiap warna lak ye. Mana tau ada yang berkenan di hati. Harga terbail dan termurah hanya di Jom Singgah shoppe dan boutique.


Skirt Mermaid serong Hitam


Skirt mermaid serong dark coklat


Skirt mermaid serong dark purple


Skirt mermaid serong merah


Skirt mermaid serong biru electric


Skirt mermaid serong shocking pink


Skirt mermaid serong oren


Skirt mermaid serong gold


Skirt mermaid serong kuning mustard


Skirt mermaid serong kelabu

Macamana?? Ada yang berkenan di mata dan hati. Kalau dah berkenan sila pm laju2 takut ter sold out la. Insyaallah harga terbaik, terendah dan termurah hanya di Jom Singgah Shoppe dan Boutique.


Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...