Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 21 Disember 2012

Motivasi Wanita - "Super Wife, Super Mom, Super Women". Harapan untuk wanita untuk terus bangkit berjuang


Tajuk : Super Wife, Super Mom, Super Women
Penulis : Heni A. Rifai Halaman : 160 ms
HARGA : RM17.00 (Semenanjung), RM19.00 (S&S)
Penghantaran : RM6.00


Sinopsis:


Pernahkah anda merasa gagal menjadi isteri & ibu yang baik? Pernahkah anda merasa tidak cukup waktu utk menyelesaikan semua t/jawab anda? atau seringkah anda mengalami masalah dgn ibu bapa, mertua, saudara ataupun tetangga? Bila anda mula 
merasa putus asa utk menciptakan suasana rumahtangga? Anda laksana syurga di dunia, maka membaca buku ini adalah salah 1 penyelesaiannya.

Di dalamnya, Insya Allah, anda akan menemukan seberkas pencerahan, secercah pengharapan & sejemput semangat utk kembali berjuang membina rumahtangga yg sakinah, mawaddah spt angan ketika membina menjadi pengantin baru.

Di dalam buku ini juga, anda akan menemukan berbagai tips utk memudahkan anda menjalankan tugas seharian sbg seorg isteri & ibu agar rumahtangga berjln dlm kemantapan tanpa megorbankan hak anda sbg peribadi yg layak utk mendapatkan waktu & kesenangan peribadi.

Buku ini layak dibaca:-
- isteri & calon isteri
- dihadiahkan oleh suami atau calon suami
- dihadiahkan kpd wanita-wanita yg anda cintai seperti sahabat, saudara & juga puteri anda yg telah menjelang dewasa:)Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan SegeraName:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...