Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 5 Disember 2012

Re-stock Tasbih Digital Berlampu

Yang tercari-cari tasbih digital berlampu, meh singgah-singgah dan tengok mana yang berkenan ye..
Tasbih Digital berlampu ni baru je stok, tapi alhamdulillah kuantiti dah makin berkurangan..rezeki dari ALLAH.. 

HARGA - RM10 / unit..

Bagi yang nak borong, dapatlah jual harga murah sket :
10 - 50 unit - RM7 / pcs
50 keatas - RM6 / pcs

Ciri-ciri Tasbih Digital:
1. Kiraan dari 0 hingga 99999
2. Di buat dari PVC yang ringan dan tahan lasak digunakan pada jari
3. Button yang berkualiti mempunyai 3 button Reset, Count dan Lampu berwarna biru
4. Sesuai digunakan di tempat gelap..sebelum tidur, dlm kereta semasa kesesakan lalu  lintas dan dimana anda berada.
5. Senang diguna dan dibawa. Selain digunakan sebagai tasbih, boleh digunakan untuk mengira stock dan aktiviti latihan fizikal
6. Warna pilihan terdapat 12 warna (Random)
7. Sesuai dijadikan cenderahati untuk majlis perkahwinan, khatam Quran dan sebagai hadiah kepada ORANG YANG TERSAYANG
8. Bateri boleh ditukar di kedai bateri, tahan untuk tempoh 12 bulan.
9. Hi-teknologi CPU

























Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...