Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 28 Disember 2012

Pelikkah CINTA tanpa berkenalan?? Perkenalkan buku "Aku Terima NIKAHNYA"

Judul Buku : AKU TERIMA NIKAHNYA
Penulis : HAsrizal Abdul Jamil
Harga : Sem RM55, SS RM57
Postage RM10
(Kulit Tebal)

SIPNOSIS

Buku ini memberi panduan kepada semua tentang hakikat sebenar perkahwinan. Supaya kita semua benar-benar faham bahawa bila berkahwin, kita akan menerima bukan sahaja manis, tapi masin, masam dan pahit juga. Buku ini memberi peringatan kepada yang belum berkahwin supaya “Ingat jangan tergesa-gesa tapi jangan bertangguh-tangguh”. Kepada yang telah berkahwin pula, “belajarlah memberi dari bersifat menerima”.
Buku ini lebih mengisahkan pengalaman Ust Hasrizal sendiri sewaktu beliau bertemu jodoh dengan isterinya dan pengalaman-pengalaman dalam menghadapi hidup selepas berkahwin, seterusnya selepas memiliki anak seorang, dan dua dan akhirnya sekarang 3 orang.
Menarik tentang buku ini:
  1. Tertarik bila Ust Hasrizal sebenarnya tidak pernah berjumpa dengan bakal isterinya, dan pertama kali melihat wajah isterinya ketika mereka bertunang.
  2. Dengan tanpa mengenali sifat bakal isteri beliau, Ust Hasrizal cuba melakukan yang terbaik dalam menjalani kehidupan berkeluarga dengan mengamalkan prinsip “Hidup Pada Memberi”.
  3. Selepas mendapat anak, perkahwinan bukan sekadar menjadi ‘ayah dan ibu’, tetapi masih lagi ‘suami dan isteri’.
  4. Menasihati dan memberi panduan kepada semua tentang persedian yang perlu dilakukan apabila melangkah ke alam perkahwinan, bukan setakat selepas berkahwin, tapi bersedia memikirkan apabila pasangan mula menimang cahaya mata.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


Jawapan SegeraName:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...