Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 24 Disember 2012

Panduan Merancang dan mengarahkan janin menjadi Soleh / Solahah. Perkenalkan " Soleh & Solehah Sejak dalam RAHIM"..


Judul Buku : Soleh & Solehah Sejak dalam RAHIM
Penulis : Miftahul Jannah & Muhammad Yusuf Amin
Muka Surat : 273 m/s
Harga : Sem RM15 / SS RM17
Pos RM6

Sipnosis

Setiap pasangan suami isteri pasti mempunyai kisah luar biasa yang menarik untuk dikongsikan bersama. Apalagi kisah mendebarkan dan tegang, saat menunggu kehadiran si comel buah hati pengubat jiwa. 


Itulah yang tersusun di dalam buku ini. Setiap susun perenggan kisahnya diceritakan secara teratur, penuh drama oleh seorang isteri bernama Miftahul Jannah. Dia membuka tabir kehidupan rumahtangganya bersama suaminya, Muhammad Yusuf Amin Nugroho. Saat penuh debaran menanti sang buah hati yang akan lebih menyerikan kehidupan mereka. 

Sejak bernikah, hamil dan sehingga lahirnya sang buah hati, mereka telah mempersiapkan diri dan melakukan banyak perkara positif demi memperoleh anak yang soleh/solehah. Bermula dengan mengkaji kitab Qurratu al-‘Uyun karya Syeikh al-Imam Abu Muhammad,solat hajat 2 rakaat sebelum melakukan hubungan suami-isteri dan sebagainya. 

Hayati kisah-kisah luar biasa ini, pasti setiap pasangan suami isteri akan mendapat hadiah paling istimewa daripada Allah S.W.T, iaitu buah hati yang soleh/solehah sejak dari dalam rahim. 
Insya Allah…

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


Jawapan SegeraName:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...