Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 28 Disember 2012

5 Gaya Hidup Wanita Cemerlang.. .. baca selanjut didalam buku "Wanita ISTIMEWA"


Judul Buku : Wanita Istimewa
Penulis : HProf Madya Dr Harlina Halizah
Harga : Sem RM20, SS RM22
Postage RM6

SINOPSIS  :
       Mudah untuk kita mendakap pena seorang individu daripada kalangan kita dan menetapkan ia dalam aliran baris-baris kata. Kita dapat mempersembahkan baris-baris kata dengan cepat dan berlumba-lumba untuk mencoret huruf-huruf tersebut di atas lembaran sijil kelahiran manusia.
Tetapi, penulisan tentang perihal yang khusus untuk seseorang wanita memerlukan kepada kebijaksanaan dan kemahiran yang tinggi. Begitu juga, ia memerlukan kesederhanaan dan kebenaran yang mendalam. Penulisan tentang wanita adalah perkara mudah yang sangat sukar. Tidak seperti menunggang kuda lumba, sukar untuk menyelami dunia wanita melainkan penulis itu sendiri telah berhadapan dengan kesusahan tersebut sehingga dapat membuat kesimpulan berdasarkan pengalamannya.
Buku Wanita Istimewa ini mengupas tentang 5 Ciri Wanita Cemerlang. Semoga dengan lima panduan berguna yang disusun oleh penulis berserta penerangan secara terperinci akan bermanfaat buat seluruh wanita di luar sana.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


Jawapan SegeraName:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...