Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 5 November 2012

Zikir Digital Counter, Etasbih @ Tasbih Digital utk kegunaan harian, berniaga, sebagai hadiah & pelbagai kegunaan lain

Tengah mencari zikir digital counter bagi memudahkan untuk berzikir, lidah sentiasa mengingati yang MAHA ESA..Dibawah nie terdapat pelbagai pilihan yang menarik iaitu biru, putih, hitam, kelabu, kuning, merah & purple.. Yang pasti senang dibawa ke mana sahaja & kecil malahan orang pun tak perasaan..Sambil drive pun boleh berzikir..hanya nk dengan tak je..








Di antara ciri-cirinya ialah: 

1.  Skop kaunter: 0- 99999

2.  PVC Strap

3. Warna pilihan: silver, kuning, hijau dan biru

4. Butang OFF/ON:  ada 2 butang, kecik dan besar, butang besar untuk mengira, dan butang kecil untuk reset.

5. Senang diguna dan dibawa. Selain dari dibuat tasbih, boleh digunakan untuk mengira stock dan aktiviti latihan fizikal. 

6. 1 jam simpanan memori. Bateri boleh ditukar dikedai bateri.

7. Hi-teknologi CPU

Cara Penggunaan:
  1. Lingkaran boleh dikecil atau dibesarkan menggunakan buckle.
  2. Boleh dipakai dimana-mana jari mengikut keselesaan dan menggunakan ibu jari untuk menekan.
  3. Tekan Butang Besar untuk memulakan kiraan. Tekan sekali lagi Butang Besar (sekali tekan) untuk ke nombor berikutnya.
  4.  Kiraan dari 0-9999. Butang reset untuk kembali ke 0
  5. LCD display akan terpadam apabila tidak digunakan. Apabila ditekan kembali nombor yang terakhir akan dipamerkan. Bateri tahan 12 bulan dengan penggunaan berterusan.
  6.  Jika kehabisan bateri, boleh ditukar dikedai jam. (Menggunakan bateri jenis bulat)
  7.  Penggunaan kali pertama berkemungkinan kurang dari 12 bulan kerana diambilkira dari waktu pemasangan dikilang.
  8.  Tidak water resistant. Dikehendaki membuka apabila mengambil wudhu atau mencuci tangan.
  9. Penggunaan yang senyap dan boleh digunakan untuk apa jua aktiviti.
HARGA RM15 Termasuk postage
Lebih jimat jika membeli dalam kuantiti yg banyak

Harga borong (Dah termasuk postage)

10 pcs keatas RM5
20 pcs keatas RM4
30 pcs keatas RM3


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...