Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 29 November 2012

TASBIH DIGITAL BERLAMPU

Ramai yang tertanya pasal tasbih digital yang berlampu..so senang time malam @ gelap tu, boleh juga tengak berapa banyak yang kita berzikir..Insyaallah..zemoga amalan kita mendapat keredhaan dari NYA amin.. mulakan hari anda dengan zikirullah..






Ciri-ciri Tasbih Digital:
1. Kiraan dari 0 hingga 99999
2. Di buat dari PVC yang ringan dan tahan lasak digunakan pada jari
3. Button yang berkualiti mempunyai 3 button Reset, Count dan Lampu berwarna biru
4. Sesuai digunakan di tempat gelap..sebelum tidur, dlm kereta semasa kesesakan lalu  lintas dan dimana anda berada.
5. Senang diguna dan dibawa. Selain digunakan sebagai tasbih, boleh digunakan untuk mengira stock dan aktiviti latihan fizikal
6. Warna pilihan terdapat 12 warna (Random)
7. Sesuai dijadikan cenderahati untuk majlis perkahwinan, khatam Quran dan sebagai hadiah kepada ORANG YANG TERSAYANG
8. Bateri boleh ditukar di kedai bateri, tahan untuk tempoh 12 bulan.
9. Hi-teknologi CPU

Harga RM10 /pcs



INFO  BERSAMA


Kelebihan Berzikir

1.   Mengusir Syaitan dan melemahkan kekuatan syaitan

2.   Menyebabkan Allah redha
3.   Menghilangkan perasaan cemas dan kebimbangan
4.   Merasa kesenangan dan kebahagiaan dalam hati
5.   Menguatkan anggota badan dan fikiran
6.   Mencerahkan mata dan hati

7.   Membuka pintu rezeki

8.   Menghidupkan hati
9.   Melindungi dari perangkap dan penyelewengan
10. Allah membanggakan orang yang berzikir di hadapan para Malaikat
11. Membantu kepada semua bentuk ibadah yang lain

InsyaAllah semoga amal kita diterima dan diberkati. Amin 


kredit - http://tasbihdigital2u.blogspot.com/


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

Sabtu, 24 November 2012

Cute Wooden ABC Fridge Magnet

Jom dapatkan ALPHABET FRIDGE MAGNET yang comel-comel & cute,,sesuai untuk pembelajaran si kecil anda.. sambil tempek kat peti ais, anak-anak boleh main plus belajar ABC skali... untungkan 2 dalam 1.. 



Item - Alphabet Wooden Fridge Magnet
Unit - 26 Units (A-Z)
Bahan - Diperbuat dari Kayu
Ukuran - 5.5CM X 4.5CM



Back view with magnets.These fridge magnets are made from wood so they are very light and the small magnets can hold them to the fridge.

Info: Let your children play while learn with all the cute wooden numbers & alphabets.

Harga RM20 Termasuk POSTAGE

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   


Jumaat, 23 November 2012

Nak Start bisnes ICE BLENDED.. Jom Borong ICE BLENDED..



Pic - Mr Google

Ingin ICE BLENDED buatan sendiri??
Mencari serbuk ice blended murah2??
Bestkan time2 panas, santai-santai kat rumah sambil nikmat ice blended dengan family..

Disini ada menwarkan serbuk ice blended dengan harga yang berpatutan :



Antara perasa ice blended yang dijual adalah :

  1. CHOCOLATE
  2. MOCHA
  3. DARK CHOCOLATE
  4. CAPPUCINO
  5. LATTE
  6. VANILLA
  7. CHOCO VANILLA

Harga
RM16 per kilo
utk harga borong, RM14.50

Kuantan
Mazni
SMS / CALL :  0169504232 or 01118177318
Email: delicacystopcentre@yahoo.com


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Rabu, 21 November 2012

Agen Dropship, Pengedar & Pemborong untuk Zikir Digital Counter, Etasbih @ Tasbih Digital


Bagi yang tengah mencari produk utk dipasarkan.. salah satu produk adalah Zikir Digital Counter, Etasbih @ Tasbih Digital.. Kecil & senang untuk dibawa kemana sahaja..

Lagipun terdapat dalam pelbagai warna yang menarik.. sedap mata memandang la kiranya.. lagipun kalau niat kita betul, kita pun akan mendapat sedikit sebanyak barakah nya.. insyaallah..AMIN

Lagipun tasbih digital sesuai untuk dijadikan sebagai doorgift semasa kenduri kendara.. sekurang2 nya benda sebegini mudah diingati sket la.. insyaallah

Ni adalah warna pilihan & cara penggunaan nya.. senang kan..

Packaging untuk tasbih digital

Meh sapa yang nak beli tasbih digital dengan harga borong..insyaallah memang berbaloi2 dan murah
Warna pilihan 
 kalau nk borong, susah sket nak pilih tasbih digital ikuta warna kan..

Semoga usaha yang sedikit ini mendapat ganjaran yang besar dari ALLAH SWT!

Harga borong untuk Tasbih Digital (Dah termasuk postage)

10 pcs keatas RM5
20 pcs keatas RM4
30 pcs keatas RM3

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Soft Book - Where Elmo? , Twinkle Twinkle Elmo & Baby Animal Counting Book



Where's Elmo? A Peek A Boo Book

Delightful illustrations and an interactive story with the most popular Sesame Street figures.
Where is Elmo? Find him under bush, hat, under the towel or table. It is fun to share this book with your child and game with it.

It comes with a mirror, peek-a-boo flaps, fun-to-feel tower textures and crinkle sounds that helps to develop your child motor skills.




SoftPlay Twinkle Twinkle Elmo : A Bedtime Book



Young children will adore cuddling up to Elmo- while learning to count- as five friendly stars help him great ready for bed. This fun and interesting book invites babies and tots to explore, helping them develop important motor skills.

Fun-to-feel textures, Peek-a-boo flaps, Moveable parts, A mirror & Fun-to-find squeaky and crinkle sounds 





Baby Animal Counting Book


Baby animals are so cute--and so much fun to count! Children will delight to find their favorite babies running wild, flying high, and swimming all over the Precious Planet.

Fun-to-feel textures, peek-a-boo flaps, a love-to-shake-it rattle, and thrilling crinkle sounds invite babies and tots to explore, helping them develop important motor skills. 


Pages : 10 including front and back cover

Size : 21cm x 19cm


 PRICE RM30 Including POSTAGE

Ahad, 18 November 2012

Kelebihan buku kain (buku bantal) sebagai mainan dan education untuk si manja anda

 

Sekarang anak- anak makin lasak dan aktif, so mainan pun perlulah yang tahan lama dan susah nak rosakkan?? Perkenalkan buku kain (buku bantal) ini sebagai bahan mainan serta bahan bacaan untuk si kecil anda. Terbuat dari bahan kain polyester yang halus sehingga sesuai untuk si kecil anda malahan padanan warna yang menarik serta objek 3D..

Antara kelebihan yang lainnya tentang buku bantal ini adalah :

1. Terdiri dari pelbagai tema yang bervariasi
2. Dapat merangsang minda si kecil dengan color yanng menarik
3. Dapat sebagai mainan sekaligus bahan bacaan 
4. Secara tidak langsung memperkenalkan anak pada buku
5. Dapat membuat anak untuk belajar memegang watak-watak yang terdapat dalam buku bantal tersebut
6. Malahan buku bantal ini juga tidak cepat koyak, boleh dibasuh serta tahan lama.
7. Memperkenalkan anak pada warna, benda, binatang dll.
8. Terdiri dari banyak tema, sehingga anak tidak bosan untuk melihat dan membaca berulang kali
9. Gambarnya lucu-lucu
10. Disukai oleh anak

Antara Buku Bantal yang terdapat di Kedai Serbaneka JOM SINGGAH
KLIK SINI utk melihat SoftBook yang LAIN ..

Disney Princess Stories

- Contains 3 stories (Snow White, The Little Mermaid, and Cinderella)








Disney PIXAR Car

Disney Sleeping Beauty



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Anda Peniaga dan Tambah Koleksi Barangan Jualan.. Jom borong Zikir Digital Counter, Etasbih @ Tasbih Digital dengan harga yang berpatutan








Di antara ciri-cirinya ialah: 

1.  Skop kaunter: 0- 99999

2.  PVC Strap

3. Warna pilihan: silver, kuning, hijau dan biru

4. Butang OFF/ON:  ada 2 butang, kecik dan besar, butang besar untuk mengira, dan butang kecil untuk reset.

5. Senang diguna dan dibawa. Selain dari dibuat tasbih, boleh digunakan untuk mengira stock dan aktiviti latihan fizikal. 

6. 1 jam simpanan memori. Bateri boleh ditukar dikedai bateri.

7. Hi-teknologi CPU

Cara Penggunaan:
  1. Lingkaran boleh dikecil atau dibesarkan menggunakan buckle.
  2. Boleh dipakai dimana-mana jari mengikut keselesaan dan menggunakan ibu jari untuk menekan.
  3. Tekan Butang Besar untuk memulakan kiraan. Tekan sekali lagi Butang Besar (sekali tekan) untuk ke nombor berikutnya.
  4.  Kiraan dari 0-9999. Butang reset untuk kembali ke 0
  5. LCD display akan terpadam apabila tidak digunakan. Apabila ditekan kembali nombor yang terakhir akan dipamerkan. Bateri tahan 12 bulan dengan penggunaan berterusan.
  6.  Jika kehabisan bateri, boleh ditukar dikedai jam. (Menggunakan bateri jenis bulat)
  7.  Penggunaan kali pertama berkemungkinan kurang dari 12 bulan kerana diambilkira dari waktu pemasangan dikilang.
  8.  Tidak water resistant. Dikehendaki membuka apabila mengambil wudhu atau mencuci tangan.
  9. Penggunaan yang senyap dan boleh digunakan untuk apa jua aktiviti.
HARGA RM15 Termasuk postage
Lebih jimat jika membeli dalam kuantiti yg banyak

Harga borong (Dah termasuk postage)

10 pcs keatas RM5
20 pcs keatas RM4
30 pcs keatas RM3


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Isnin, 5 November 2012

Zikir Digital Counter, Etasbih @ Tasbih Digital utk kegunaan harian, berniaga, sebagai hadiah & pelbagai kegunaan lain

Tengah mencari zikir digital counter bagi memudahkan untuk berzikir, lidah sentiasa mengingati yang MAHA ESA..Dibawah nie terdapat pelbagai pilihan yang menarik iaitu biru, putih, hitam, kelabu, kuning, merah & purple.. Yang pasti senang dibawa ke mana sahaja & kecil malahan orang pun tak perasaan..Sambil drive pun boleh berzikir..hanya nk dengan tak je..








Di antara ciri-cirinya ialah: 

1.  Skop kaunter: 0- 99999

2.  PVC Strap

3. Warna pilihan: silver, kuning, hijau dan biru

4. Butang OFF/ON:  ada 2 butang, kecik dan besar, butang besar untuk mengira, dan butang kecil untuk reset.

5. Senang diguna dan dibawa. Selain dari dibuat tasbih, boleh digunakan untuk mengira stock dan aktiviti latihan fizikal. 

6. 1 jam simpanan memori. Bateri boleh ditukar dikedai bateri.

7. Hi-teknologi CPU

Cara Penggunaan:
  1. Lingkaran boleh dikecil atau dibesarkan menggunakan buckle.
  2. Boleh dipakai dimana-mana jari mengikut keselesaan dan menggunakan ibu jari untuk menekan.
  3. Tekan Butang Besar untuk memulakan kiraan. Tekan sekali lagi Butang Besar (sekali tekan) untuk ke nombor berikutnya.
  4.  Kiraan dari 0-9999. Butang reset untuk kembali ke 0
  5. LCD display akan terpadam apabila tidak digunakan. Apabila ditekan kembali nombor yang terakhir akan dipamerkan. Bateri tahan 12 bulan dengan penggunaan berterusan.
  6.  Jika kehabisan bateri, boleh ditukar dikedai jam. (Menggunakan bateri jenis bulat)
  7.  Penggunaan kali pertama berkemungkinan kurang dari 12 bulan kerana diambilkira dari waktu pemasangan dikilang.
  8.  Tidak water resistant. Dikehendaki membuka apabila mengambil wudhu atau mencuci tangan.
  9. Penggunaan yang senyap dan boleh digunakan untuk apa jua aktiviti.
HARGA RM15 Termasuk postage
Lebih jimat jika membeli dalam kuantiti yg banyak

Harga borong (Dah termasuk postage)

10 pcs keatas RM5
20 pcs keatas RM4
30 pcs keatas RM3


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Jumaat, 2 November 2012

Inginkan KESIHATAN yang terbaik untuk anda & keluarga..

Kesihatan adalah tenaga, kecergasan dan kesejahteraan. Anda akan ketahuinya apabila anda merasainya, apabila anda melihatnya; kehidupan yang sihat adalah sesuatu yang menarik. Orang yang sihat sentiasa bertenaga dan kelihatan hebat. Nutirisi Shaklee telah membantu mewujudkan kehidupan yang lebih sihat kepada berjuta-juta orang selama lebih 50 tahun. Alamilah kehebatan kesihatan dengan Nutrisi Shaklee.



1.KESIHATAN TUBUH BADAN



2.VITAMIN ASAS





3. KESIHATAN ADVANCE:




4. KESIHATAN KANAK2 :-

  • Vita Lea for children
  • Vita C chewable
  • Meal Shake



5. KURANGKAN BERAT BADAN :-


  • Cinch Energy Tea Mix
  • Cinch Shake Mix



6. PEMAKANAN HIDRASI:-




7. KEGUNAAN RUMA

  • Basic H
  • Dish wash
  • Fresh Laundry
  • Soft Fabric
  • BestWater (penapis air mudah air)
  • AirSource Mobile



8. CANTIK & SIHAT :-

  • NutriWhite Skin Care
  • Enfuselle Skin Care
  • ProSante Hair Care
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...