Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 17 Oktober 2012

SEGMEN: UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK


Jom join segmen nie.. mana tau dapat upkan follower kaw2 nyer.. walaupun kadang2 masa terhad utk blogwalking tp akan spend masa nk blogwalking & follow geng2 lain ye
bagi yang join boleh klik banner ye
SYARAT-SYARAT UNTUK JOIN;
-Mesti ada blog
-Malaysian
-Tanpa had umur
-Buat entry yang bertajuk'UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK'
-Letak banner diatas kedalam entry tadi*right click dan copy image url
-Letak link entry BLOG di ruangan comment dibawah
-Mesti follow blog Aida ni, sapa tak follow haaaa berdosa. *WAJIB
-Screen capture number followers korang sebelum sertai segmen nih. *WAJIB
-Tag 2 orang atau lebih *WAJIB 



nie blog yang ditag



mai2 la join ye .. SENARAI BLOGGERS YANG JOIN. WAJIB FOLLOW !


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

20 ulasan:

  1. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq dear
      dah singgah tp xtau kt mana nk follow..huh

      Padam
  2. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    BalasPadam
  3. http://pipotgraphy.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tg singgah..
      dah singgah & follow gak

      Padam
  4. Hii dari segmen yang sama :D
    Btw , done follow awak :D
    Follow saya pulak , k :D
    http://arinalola.blogspot.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    BalasPadam
  5. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    BalasPadam
  6. dari segmen yg sme , done follow you :-
    http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html

    jemput meriahkan GA ni
    -->http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/hot-and-super-giveaway-by-fatimah.html

    BalasPadam
  7. Berkunjung ke sini atas nama perkenalan` Ziarah dari segmen yang sama` Dengan selamatnya sudah FoLLoW sini...

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    BalasPadam
  8. salam kenal
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html

    BalasPadam
  9. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN: UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    BalasPadam
  10. done follow :D
    jum singgah sini..
    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html

    BalasPadam
  11. mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    BalasPadam
  12. dah follow sini !
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...