Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 15 Oktober 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Saje blogwalking tengahari ni, terjumpa lak segmen..
syarat pun simple je.. apa lagi..jom join la..


yang join KLK SINI

Syarat2nya simple je ::
  • Buat satu entry segmen ni.. Then, copy paste header yuyu ni dan letak dalam entry..
  • Follow blog yuyu ni.. (wajib)
  • Like fanpage yuyu SayeshukepinkDotCom (wajib)
  • Join ping group ni Kami Bloggers Tegar 
  • Listkan bilangan followers anda sekarang (nak print screen pon blh..)

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

67 ulasan:

  1. singgah jgn singgah ye
    bg yang suka joi GA
    JOM SINGGAH ada nk free topup
    http://www.jomsinggah.com/2012/10/giveaway-topup-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  2. segmen sama ... follow u 8 ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  3. jejalan dari segmen yang sama
    follow back

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  4. Salam.. TQ dear join this segmen.. done follow u.. rajin2 lah blogwalking peserta lain k.. :)

    BalasPadam
  5. blogwalking here~

    selamat berkenalan..
    keep on writing my sista
    ^____^

    http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  6. Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
    Done follow you. ^^

    http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  7. done follow awk
    http://kalermerahati.blogspot.com/2012/10/tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  8. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok dah dear
      singgah & follow skali

      Padam

  9. darik segmen yg sama :)
    done follow u. do follow me back kalau suka :)

    http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok dah dear
      singgah & follow skali

      Padam
  10. http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
    sy dari segmen sama ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok done dear..
      dah singgah & follow gak

      Padam
  11. hai,, dari segmen yg sama,, follow u,,
    http://manisgurl.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html#comment-form

    BalasPadam
  12. singgah sini...jom terjah blog fendy

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  13. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    BalasPadam
  14. selamat bersegmen...singgah sini

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/41-wordless-wednesday-choi-minho.html

    BalasPadam
  15. follow :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq dear..
      dah singgah & follow gak

      Padam
  16. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  17. dh folow ..hit me back ^_^ http://tomatomanissedap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  18. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  19. Hi there :) Dari segmen sama . Done follow you . Jom terjah blog saya http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  20. dari segmen yg sama :)
    done follow here :D follow balek ye :)

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    #30

    BalasPadam
  21. Dari segmen yg sama. Fatin dah follow, hope follow back :D Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>>

    http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  22. singgah dari segmen nie:)
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  23. Dari segmen yang sama and saya dah follow awak :DD Jom follow saya juga. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  24. assalamualaikum..
    done follow dr segmen yg same..
    hit me back k

    http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  25. hye pretty..cute nye die :p
    kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
    follow me back?? >,<

    http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  26. gud luck

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  27. Salam. Singgah dari Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!.. Dah follow sini. Jom terjah blog saya.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  28. done follow awak dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  29. done (:
    http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  30. hai naz dari segmen yg sama.. follow sini.. jemput ke blog naz ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  31. Dari segmen sama

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  32. dr segmen sama,

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

    BalasPadam
  33. dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

    BalasPadam
  34. Assalam,

    Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

    BalasPadam
  35. singgah dari segmen sama...

    BalasPadam
  36. Assalamualaikum.

    Saya dari segmen yang same
    http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    Saye da folo awk, jemput folo sy balik ea.

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

    BalasPadam
  38. done follow dari segmen yang sama :)
    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  39. join the tribe ^^
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  40. jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  41. Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini #57.

    http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...