Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 30 Oktober 2012

Peminat TART..jom cuci mata dulu.. mana tau berkenankan.. area KUANTAN & angkatan nya


Untuk peminat tart nie, meh cuci mata dulu..mana tahu ada yang berkenan..
Terdapat pelbagai perisa iaitu telur, blueberry, fruit & choclate.. dan terdapat dalam 2 size - S & M
Malahan tart ni boleh dijadikan doorgift time kenduri kendara, majlis makan-makan.. untuk celebrate besday ke.. dan macam2 je la..


Pelbagai jenis TART


TART TELUR


 
BLUEBERRY TART




FRUIT TART




CHOCLATE TART



Untuk setiap tart, terdapat dalam 2 sizeye iaitu  S & M


Size M

RM 1/ pcs

min order 30 pcs


Size S
rm0.60 /pcs 
min order 50 pcs

Khas utk area kuantan & Sekitarnya..klu nk by courier pun boleh :- contact


Deluxe Delicacy Entreprise ( CA0170105-W)
Lot 6/764 Kg Pelindung, Beserah,
26100 Kuantan, Pahang.
delicacystopcentre@yahoo.com
Fb: MazniHaznira MohdNazir

0169504232/01118177318 
detail boleh jenguk sini gak http://www.deluxedelicacy.blogspot.com/

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...