Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 31 Oktober 2012

Cuci mata tgk APAM POLKADOT comel2 lak.. mana tahu berkenan..


APAM POLKADOT

polkadot kuning-coklat dan coklat-putih

 montel

strawberry



polkadot hijau-putih

polkadot hijau-pink

macam2 ader....

campur2...

polkadot kuning-putih


Size M
Rm45 ( filling )
Rm35 (plain)

Size S
Rm30 (filling)
Rm25 (plain)

Filling
  • blueberry
  • strawberry
  • kiwi
  • oren
  • lemon
  • kaya
  • coklat

Khas utk area kuantan & Sekitarnya..klu nk by courier pun boleh :- contact

Deluxe Delicacy Entreprise ( CA0170105-W)
Lot 6/764 Kg Pelindung, Beserah,
26100 Kuantan, Pahang.
delicacystopcentre@yahoo.com
Fb: MazniHaznira MohdNazir
0169504232/01118177318 
detail boleh jenguk sini gak http://www.deluxedelicacy.blogspot.com/

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Selasa, 30 Oktober 2012

Bahulu ikan - Sesuai utk dijadikan hantaran pertunangan ataupun perkahwinan



Bahulu ikan besar ini sesuai untuk dijadikan hantaran pertunangan ataupun perkahwinan....




Bahulu ikan ( Besar )

Rm15 - sepasang


  ***tanpa gubahan. 




Bahulu ikan (Size M)

Rm0.50/pc




Bahulu ikan ( Size S )
Rm0.35 /pc

Selain perisa original, ada jugak perisa lain spt: 
  • STRAWBERRY
  • PANDAN
  • KELADI
  • JAGUNG
  • COKLAT
  • MOCHA
  • CAPPUCINNO
  • VANILA
  • ROSE
  • BLUEBERRY



***untuk packinging - hanya perlu tambah Rm0.10 / paket - plastik dan Rm0.20 - Rm0.50/bekas

*** bergantung kpd jenis bekas

Khas utk area kuantan & Sekitarnya..klu nk by courier pun boleh :- contact

Deluxe Delicacy Entreprise ( CA0170105-W)
Lot 6/764 Kg Pelindung, Beserah,
26100 Kuantan, Pahang.
delicacystopcentre@yahoo.com
Fb: MazniHaznira MohdNazir
0169504232/01118177318 
detail boleh jenguk sini gak http://www.deluxedelicacy.blogspot.com/

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292



Peminat TART..jom cuci mata dulu.. mana tau berkenankan.. area KUANTAN & angkatan nya


Untuk peminat tart nie, meh cuci mata dulu..mana tahu ada yang berkenan..
Terdapat pelbagai perisa iaitu telur, blueberry, fruit & choclate.. dan terdapat dalam 2 size - S & M
Malahan tart ni boleh dijadikan doorgift time kenduri kendara, majlis makan-makan.. untuk celebrate besday ke.. dan macam2 je la..


Pelbagai jenis TART


TART TELUR


 
BLUEBERRY TART




FRUIT TART




CHOCLATE TART



Untuk setiap tart, terdapat dalam 2 sizeye iaitu  S & M


Size M

RM 1/ pcs

min order 30 pcs


Size S
rm0.60 /pcs 
min order 50 pcs

Khas utk area kuantan & Sekitarnya..klu nk by courier pun boleh :- contact


Deluxe Delicacy Entreprise ( CA0170105-W)
Lot 6/764 Kg Pelindung, Beserah,
26100 Kuantan, Pahang.
delicacystopcentre@yahoo.com
Fb: MazniHaznira MohdNazir

0169504232/01118177318 
detail boleh jenguk sini gak http://www.deluxedelicacy.blogspot.com/

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Jumaat, 19 Oktober 2012

Soft Book : Dari Alif Sampai Ya (Versi BM & BI)



Dari Alif Sampai Ya (versi melayu)

      From Alif to Ya (versi inggeris)

Mari mengenal huruf hijaiyah dengan si manja anda. Langkah awal sebelum mengenalkannya dengan Al-Quran. Buku kain ini disusun lengkap dengan nama dan gambar binatang yang menarik dan ceria. Si manja pasti seronok dan sukakannya! 
Disertai dengan kata dalam bahasa arab, serta terjemahannya dalam bahasa indonesia (Dari Alif Sampai Ya), dan terjemahan dalam bahasa inggeris (From Alif to Ya).

Kandungan: 8 mukasurat termasuk kulit
Ukuran: 16 x 16.5 cm
Harga: RM 30
Postage RM6

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Soft Book : Doaku Hari Ini (Versi BM & BI)



Doaku Hari Ini (versi melayu)
       
My Today's Prayer  (versi inggeris)

Perkenalkan kepada si kecil doa harian dengan buku yang empuk ini. Jom baca bersama-sama doa bangun tidur, doa makan, doa bersin dan jawapannya, doa belajar, doa sebelum tidur dan doa untuk ibu dan ayah.
Buku bantal ini disertai dengan ilustrasi menarik serta terjemahan ucapan-ucapan ini dalam bahasa melayu (Doaku Hari Ini), dan dalam bahasa inggeris (My Today's Prayer).

Kandungan: 8 mukasurat termasuk kulit
Ukuran: 16 x 16.5 cm
Harga: RM 30
Postage RM6


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Soft Book : Puasa Yuk! (Versi BM & BI)




Puasa Yuk! (versi melayu)

      Let's Fasting (versi inggeris)

Puasa Ramadhan wajib bagi umat Islam. Kenalkan si kecil dengan konsep ibadah puasa, supaya mereka bersedia untuk menjalani ibadah ini setahun sekali. Clothbook ini dilengkapi dengan gambar-gambar dan cerita yang ringkas tentang aktiviti sehari ketika berpuasa - persediaan untuk bersahur sehinggalah ke azan maghrib.


Kandungan: 8 mukasurat termasuk kulit
Ukuran: 15x15 cm
Harga: RM 30
Postage RM6


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Soft Book : Assalamu'alaikum (Versi BM & BI)



Assalamu'alaikum (versi melayu)
       
Assalamu'alaikum  (versi inggeris)

Lazimkan ucapan yang baik sepanjang hari. Perkenalkan kepada si manja ucapan-ucapan seperti Bismillah, Insya Allah, Astaghfirullah, dan lain-lain.
Buku kain ini disertai dengan ilustrasi menarik serta terjemahan ucapan-ucapan ini dalam bahasa melayu (versi melayu), dan dalam bahasa inggeris (versi inggeris).


Kandungan: 8 mukasurat termasuk kulit
Ukuran: 15x15 cm
Harga: RM 30
Postage RM6


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Soft Book : Waktunya Shalat (Versi BM & BI)




Waktunya Shalat (versi melayu)

      It's Prayer Time (versi inggeris)

Semua orang Islam mesti tunaikan ibadah solat. Kenalkan si kecil anda kepada ibadah solat serta waktu-waktunya melalui buku bantal yang menarik dan comel ini. Tanamkan minatnya untuk bersolat sejak dari kecil lagi! Solat tak susah kan,..

Kandungan: 8 mukasurat termasuk kulit
Ukuran: 16 x 16.5 cm
Harga: RM 30
Postage - RM6


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Soft Book : Mengenal Angka Arab (Versi BM & BI)




Mengenal Angka Arab (versi melayu)
      
Learning Arabic Numbers (versi inggeris)

Mari mengenal angka arab dari 1 hingga 10 bersama si manja . Softbook ini disusun lengkap dengan gambar yang cantik untuk mengilustrasi bilangannya.
Disertai dengan terjemahan dalam bahasa indonesia (Mengenal Angka Arab) dan bahasa inggeris (Learning Arabic Numbers).

Kandungan: 8 mukasurat termasuk kulit
Ukuran: 16 x 16.5 cm
Harga: RM 30
Postage RM6


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Soft Book Islamic


Perkenalkan si manja anda softbook sebagai bahan bacaan serta mainan education 
untuk si manja anda. Diperbuat daripada bahan kain polyester yang halus.

Kelebihan lain :
1. Softbook yang berwarna warni & menarik
2. Dapat merangsang minda anda
3. Dapat digunakan untuk pembelajaran serta mainan


Soft Book  :

  1. Dari Alif Sampai Ya (versi melayu)
          From Alif to Ya (versi inggeris)

  2. Waktunya Shalat (versi melayu)
          It's Prayer Time (versi inggeris)

  3. Mengenal Angka Arab (versi melayu)
          Learning Arabic Numbers (versi inggeris)

  4. Puasa Yuk! (versi melayu)
          Let's Fasting (versi inggeris)

  5. Assalamu'alaikum (versi melayu)
           Assalamu'alaikum  (versi inggeris)

  6. Doaku Hari Ini (versi melayu)
           My Today's Prayer  (versi inggeris)
Boleh refer gambar

Kandungan: 8 mukasurat termasuk kulit
Ukuran: 15x15 cm
Harga RM30
Postage RM6


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Rabu, 17 Oktober 2012

SEGMEN: UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK


Jom join segmen nie.. mana tau dapat upkan follower kaw2 nyer.. walaupun kadang2 masa terhad utk blogwalking tp akan spend masa nk blogwalking & follow geng2 lain ye
bagi yang join boleh klik banner ye
SYARAT-SYARAT UNTUK JOIN;
-Mesti ada blog
-Malaysian
-Tanpa had umur
-Buat entry yang bertajuk'UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK'
-Letak banner diatas kedalam entry tadi*right click dan copy image url
-Letak link entry BLOG di ruangan comment dibawah
-Mesti follow blog Aida ni, sapa tak follow haaaa berdosa. *WAJIB
-Screen capture number followers korang sebelum sertai segmen nih. *WAJIB
-Tag 2 orang atau lebih *WAJIB 



nie blog yang ditag



mai2 la join ye .. SENARAI BLOGGERS YANG JOIN. WAJIB FOLLOW !


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...