Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 28 Disember 2012

Cantiknya Seorang Wanita


Wanita dan kecantikan sangat sinonim. Dua-dua ini tidak akan terpisah dan tidak boleh dipisahkan. Kecantikan adalah aset dan lambang kewanitaan.
Wanita yang berasa dirinya tidak cantik akan berasa sedih dan merendah diri. Mereka mudah malu dan hilang keyakinan berhadapan dengan orang ramai. Mereka seakan berasa persepsi orang terhadap mereka buruk-buruk belaka.
Berbeza dengan wanita yang cantik. Langkah mereka penuh dengan gaya dan bertenaga. Senyuman mereka tidak putus-putus menghiasi waja. Sungguh berkeyakinan. Mereka sentiasa yakin bahawa orang ramai suka melihat diri mereka.
Pada sisi saya, sebagai seorang lelaki. Berbohong jika saya cakap tidak tertarik dan suka kepada wanita yang cantik. Kerana itu memang lumrah seorang lelaki. Dan itu juga satu sebab kenapa wanita sering menonjolkan kecantikannya.
Tapi ingat satu perkara...
"Wanita yang tidak cantik luar tetapi cantik dalam masih lagi dapat dilihat kecantikannya. Berbanding wanita yang cantik luar tapi buruk dalam, mereka hodoh sebenarnya!"

5 Gaya Hidup Wanita Cemerlang.. .. baca selanjut didalam buku "Wanita ISTIMEWA"


Judul Buku : Wanita Istimewa
Penulis : HProf Madya Dr Harlina Halizah
Harga : Sem RM20, SS RM22
Postage RM6

SINOPSIS  :
       Mudah untuk kita mendakap pena seorang individu daripada kalangan kita dan menetapkan ia dalam aliran baris-baris kata. Kita dapat mempersembahkan baris-baris kata dengan cepat dan berlumba-lumba untuk mencoret huruf-huruf tersebut di atas lembaran sijil kelahiran manusia.

Pelikkah CINTA tanpa berkenalan?? Perkenalkan buku "Aku Terima NIKAHNYA"

Judul Buku : AKU TERIMA NIKAHNYA
Penulis : HAsrizal Abdul Jamil
Harga : Sem RM55, SS RM57
Postage RM10
(Kulit Tebal)

SIPNOSIS

Buku ini memberi panduan kepada semua tentang hakikat sebenar perkahwinan. Supaya kita semua benar-benar faham bahawa bila berkahwin, kita akan menerima bukan sahaja manis, tapi masin, masam dan pahit juga. Buku ini memberi peringatan kepada yang belum berkahwin supaya “Ingat jangan tergesa-gesa tapi jangan bertangguh-tangguh”. Kepada yang telah berkahwin pula, “belajarlah memberi dari bersifat menerima”.

Selasa, 25 Disember 2012

Panduan Sempurna untuk Membina Sahsiah ANAK.. Perkenalkan buku "PESONA Didik Anak Cara Sunnah"..

PESONA Didik Anak Cara Sunnah

" Apabila seorang anak ADAM meninggalkan dunia, makan terputuslah amalanya kecuali tiga perkara iaitu sedekah jariah, ilmu yang bermanfaat dan doa anak soleh"


Judul Buku : Pesona Didik Anak Cara Sunnah
Penulis: Sheikh Musa Ahmad Olga
HARGA : RM15.00 (seluruh Malaysia)
Penghantaran : RM6.00

SINOPSIS.


Pesona Didik Anak Cara Sunnah adalah buku yang ditulis kepada hati pembaca berkenaan kepentingan mendidik anak secara sunnah. 

Ketahui Rahsia Doa dan ZIKIR dari langit.. Perkenalkan Buku "DOA & ZIKIR khusus untuk ibu Hamil"..

Rahsia Doa & Zikir dari Langit

DOA & ZIKIR Khusus untuk Ibu HAMIL..

" Memaparkan doa dan zikir untuk kandungan yang sihat, memperolehi jantina bayi yang dikehendaki sehinggalah kelahiran yang mudah tanpa rasa sakit..Insyaallah"


Judul Buku : DOA & ZIKIR  Khusus IBU HAMIL
Penulis : Lutfil Kirom & Sunarti Yussof

Anda Tokey ICE BLENDED??? Nak wat ice blended dengan harga MURAH?? Dapatkan EBOOK SERBUK ICE BLENDED




Menarik?? Tertarik?? 

Jom Start Bisnes ICE BLENDED anda dengan mendapatkan EBOOK resipi ice blended dengan harga yang berpatutan.. 


Tasbih Digital : Restock Tasbih DIGITAL biasa dan berlampu


Semalam stok baru untuk TASBIH DIGITAL biasa dan lampu baru je sampai.. Alhamdulillah, order dari pelanggan memang tak putus-putus.. rezeki dari ALLAH.. bagi yang nak borong, sila-sila ye.. stok limited sket.. sempena kenduri kendara yang akan datang, boleh book awal-awal ye.. harga pun boleh bincang2 la for best price..


Tasbih Digital Berlampu. Pemborong dialu-alukan

Isnin, 24 Disember 2012

Khas untuk ibu hamil untuk menambah ilmu mengenai kehamilan..Perkenalkan "Pakej Kehamilan 01"


Semua orang mengimpikan cahaya mata yang sempurna dan soleh serta solehah.Sebagai persediaan, jom baca buku-buku mengenai kehamilan dan keibubapaan sebagai panduan dan rujukan untuk melahirkan sebuah keluarga yang bahagia dan cemerlang dunia akhirat. Semoga buku-buku ini dapat memberi manfaat kepada kita semua.

Pakej Kehamilan 01, buku yang terdapat didalam pakej ini adalah
  1. Diari Hamil
  2. Pesona Didik Anak Cara Sunnah
  3. Amalan IBU Mengandung & Nama-Nama Islam
  4. Soleh & Solehah Sejak dalam Rahim
Harga 
Sem RM68 + Pos RM10
S&S RM74 + Pos RM15



Panduan Merancang dan mengarahkan janin menjadi Soleh / Solahah. Perkenalkan " Soleh & Solehah Sejak dalam RAHIM"..


Judul Buku : Soleh & Solehah Sejak dalam RAHIM
Penulis : Miftahul Jannah & Muhammad Yusuf Amin
Muka Surat : 273 m/s
Harga : Sem RM15 / SS RM17
Pos RM6

Sipnosis

Setiap pasangan suami isteri pasti mempunyai kisah luar biasa yang menarik untuk dikongsikan bersama. Apalagi kisah mendebarkan dan tegang, saat menunggu kehadiran si comel buah hati pengubat jiwa. 


Itulah yang tersusun di dalam buku ini. Setiap susun perenggan kisahnya diceritakan secara teratur, penuh drama oleh seorang isteri bernama Miftahul Jannah. Dia membuka tabir kehidupan rumahtangganya bersama suaminya, Muhammad Yusuf Amin Nugroho. Saat penuh debaran menanti sang buah hati yang akan lebih menyerikan kehidupan mereka. 

Sejak bernikah, hamil dan sehingga lahirnya sang buah hati, mereka telah mempersiapkan diri dan melakukan banyak perkara positif demi memperoleh anak yang soleh/solehah. Bermula dengan mengkaji kitab Qurratu al-‘Uyun karya Syeikh al-Imam Abu Muhammad,solat hajat 2 rakaat sebelum melakukan hubungan suami-isteri dan sebagainya. 

Hayati kisah-kisah luar biasa ini, pasti setiap pasangan suami isteri akan mendapat hadiah paling istimewa daripada Allah S.W.T, iaitu buah hati yang soleh/solehah sejak dari dalam rahim. 
Insya Allah…

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


Selain Amalan yang baik semasa mengandung, memilih nama mengikut nama-nama islam juga perlu.. Buku " Amalan Ibu Mengandung & Nama-nama ISLAM". Untuk panduan ibu2 luar sana

Cabaran seorang ibu mengandung dan melahirkan zuriat.. Segalanya memerlukan persediaan yang cukup di samping memilih nama-nama terbaik untuk bakal cahaya mata


JUDUL BUKU : AMALAN IBU MENGANDUNG & NAMA-NAMA ISLAM
HARGA : RM12.00 (Semenanjung), RM14.00 (S&S)
Penghantaran : RM6.00


Panduan Lengkap KEHAMILAN.. Perkenalkan buku "DIARI HAMIL" . Menanti Detik Keindahan Bersamamu

Panduan Lengkap Kehamilan... Menanti Detik Keindahan Bersamamu



Penulis : Khairun Nisak Zakaria, Muhd Mawardi Zakaria & Khulwana Hanpi
Harga : Sem RM26 / S&S RM28
Postage RM6

Sipnosis

- Buku (idea asal oleh Kamaruddin Mamat) ini merupakan panduan lengkap kepada bakal ibu. Mendedahkan perkembangan semasa bayi serta ibu sepanjang kehamilan.

Khas untuk ibu hamil untuk menambah ilmu mengenai kehamilan..Perkenalkan "Pakej Kehamilan 02"



Semua orang mengimpikan cahaya mata yang sempurna dan soleh serta solehah.Sebagai persediaan, jom baca buku-buku mengenai kehamilan dan keibubapaan sebagai panduan dan rujukan untuk melahirkan sebuah keluarga yang bahagia dan cemerlang dunia akhirat. Semoga buku-buku ini dapat memberi manfaat kepada kita semua.

Pakej Kehamilan 01, buku yang terdapat didalam pakej ini adalah
  1. Diari Hamil
  2. Pesona Didik Anak Cara Sunnah
  3. Amalan IBU Mengandung & Nama-Nama Islam
  4. DOA & ZIKIR khusus Ibu Hamil
Harga 
Sem RM69.50 + Pos RM10
S&S RM75.50 + Pos RM15



Sabtu, 22 Disember 2012

Pakej Jimat Berganda - Pakej Mula Bisnes 02 : Panduan untuk WAHM, SOHO, SAHM memulakan bisnes dari rumah..

Bagi minat membaca buku bisnes, dapatkan buku bisnes secara online dengan harga yang sama macam di kledai buku. Tak perlu buang masa nak pergi kedai buku, nak cari parking & panjat tangga semua tu.. kalau yang setingkat, takda kena panjat tangga..Harga pos mungkin lebih murah dengan duit yang anda bayar parking, minyak & masa.. Happy shopping ye Pakej JIMAT BISNES 02:

Terdapat 4 jenis buku motivasi bisnes yang dicadangkan :

  1. Nota Jutawan, Nota Kewangan
  2. Super Wife, Super Mom, Super Women
  3. Wanita Juga Boleh Berbisnes
  4. Teknik Terhebat Bereskan Kerja

Pakej Mula Bisnes 01
Sesuai untuk SOHO, WAHM, SAHM yang baru nak mula bisnes
Buku nie guide untuk terus maju ke hadapan dalam bisnes..

Harga:
Sem RM77 + POS RM10
SS RM84 + POS RM15

Motivasi Bisnes : "Nota Jutawan Nota Kewangan". Menguruskan kewangan yang lebih baik, bijak dan berhemah..



Tajuk : Nota Jutawan, Nota Kewangan
Penulis : Irfan Khairi
HARGA : RM30.00 (Semenanjung), RM32.00 (S&S)
Penghantaran : RM6.00

Buku ini adalah buku ketiga hasil tulisan Dr Irfan Khairi selepas Nota Jutawan Nota Motivasi dan Nota Jutawan Nota Perniagaan. Di dalam buku ini penulis memberi panduan kewangan yang boleh digunapakai oleh pembaca sekalian. Kewangan adalah satu aspek yang sangat penting dalam keusahawanan kerana wang adalah nadi perniagaan. Selain perniagaan, perancangan dan pengurusan kewangan juga amat penting dalam kehidupan seharian dan seterusnya memastikan perjalanan hidup tersusun dengan teratur. Tetapi, apa yang lebih penting adalah bagaimana menguruskan wang secara bijak.

Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang ! Dr Yanie

Rasa nak bersegmen lak.. meh tgk ye.. mana tau kekawan gak berkenang nak join..



Nak JOIN??? Klik Banner ye
Syarat2 penyertaan ok la.. tak membebankan pun..jom tengok syarat2nya
Syarat-syarat :

  1. Follow blog yanie  *WAJIB !
  2. Like Fanpage Yanie [SINI] dan [SINI] *Ikhlas*
  3. Follow Twitter [SINI] *bagi yang ada twitter*
  4. Buat entri pasal ni dan letak tajuk "Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !" *WAJIB LETAK BANNER TU !
  5. Komen link korang kat kotak komen :)
  6. Nanti korang kena BW dan Follow semuaaaaaaaa peserta :)

Dah settle.. nti boleh follow & BW je la.. selamat berhujung minggu ye...


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jumaat, 21 Disember 2012

Motivasi Bisnes : "Jejak Bisnes Rasul". Meneropong sejarah tinggalan Muhamad SAW melalui bisnes



Tajuk : JeJak Bisnes Rasul
Penulis : Mohamed Sulaiman & Aizuddin Zakaria
Halaman : 424 ms
HARGA : RM29.00 (Semenanjung), RM32.00 (S&S)
Penghantaran : RM7.00

Sipnosis


Nabi Daud pakar bertukang besi. Nabi Sulaiman terkenal dengan kerajaan dan pemerintahannya. Nabi Nuh hebat membangun kapal. Manakala Nabi Isa pula pandai ilmu perubatan. Siapa sangka nabi dan rasul utusan terakhir merupakan insan paling unggul dalam pengurusan bisnes, Muhammad bin Abdullah SAW. Berketurunan Quraisy yang bermaksud 'hartawan'. 



Motivasi Bisnes : "Wanita Juga Boleh Berbisnes". Memberi gambaran untuk wanita solehah berniaga..


Tajuk : Wanita Juga Boleh Berbisnes
Penulis : Muhammad Abu Syauqi Banna
Halaman : 179 ms
HARGA : RM16.00 (Semenanjung), RM19.00 (S&S)
Penghantaran : RM6.00

Sinopsis

Wanita sering dihadapkan pada dua sudut ekstrem yang dilihat menjerumuskan mereka pada keadaan yang wajib untuk memilih. Di satu sudut, ia patut berada di rumah untuk mengurus anak-anak, mengelap lantai, mencuci pakaian dan tidak boleh keluar rumah. Akibatnya, hak-hak mereka sebagai hamba Allah ada yang tidak sempurna. Mereka tidak mendapatkan pendidikan yang baik, pergaulan yang semestinya serta potensi diri yang terbatas.

Motivasi Wanita - "Super Wife, Super Mom, Super Women". Harapan untuk wanita untuk terus bangkit berjuang


Tajuk : Super Wife, Super Mom, Super Women
Penulis : Heni A. Rifai Halaman : 160 ms
HARGA : RM17.00 (Semenanjung), RM19.00 (S&S)
Penghantaran : RM6.00


Sinopsis:


Pernahkah anda merasa gagal menjadi isteri & ibu yang baik? Pernahkah anda merasa tidak cukup waktu utk menyelesaikan semua t/jawab anda? atau seringkah anda mengalami masalah dgn ibu bapa, mertua, saudara ataupun tetangga? 

Motivasi Bisnes : "Teknik Terhebat Bereskan Kerja". Memaparkan tenik terhebat yang disyorkan oleh PAKAR..




Tajuk : Teknik Terhebat Bereskan Kerja
Penulis : Rus Slater
Halaman : 128 ms
HARGA : RM14.00 (Semenanjung), RM16.00 (S&S)
Penghantaran : RM6.00


Sipnosis
1 teknik, 2 muka surat, 3 minit untuk dibaca.
Kita hanya menjadi hebat sekiranya mengamalkan teknik terhebat yang disyorkan oleh pakar. Jadilah yang terhebat. Hidup terlalu singkat bagi perkara yang biasa-biasa sahaja.

Bagi yang baru nak mula bisnes dari rumah.. Perkanalkan "Pakej Mula Bisnes 01" : Panduan untuk WAHM, SOHO, SAHM memulakan bisnes dari rumah..


Bagi minat membaca buku bisnes, dapatkan buku bisnes secara online dengan harga yang sama macam di kledai buku. Tak perlu buang masa nak pergi kedai buku, nak cari parking & panjat tangga semua tu.. kalau yang setingkat, takda kena panjat tangga..Harga pos mungkin lebih murah dengan duit yang anda bayar parking, minyak & masa.. Happy shopping ye

Pakej JIMAT BISNES 01:

Terdapat 4 jenis buku motivasi bisnes yang dicadangkan :


  1. JeJak Bisnes Rasul
  2. Super Wife, Super Mom, Super Women
  3. Wanita Juga Boleh Berbisnes
  4. Teknik Terhebat Bereskan Kerja


Pakej Mula Bisnes 01
Seuai untuk SOHO, WAHM, SAHM yang baru nak mula bisnes
Buku nie guide untuk terus maju ke hadapan dalam bisnes..

Harga:
Sem RM76 + POS RM10
SS RM86 + POS RM15

25 Tip Kuruskan Badan Dari Kevin Zahri















Bila sebut pasal KURUS.. semua nak kurus kan??? Tak kira perempuan ataupun lelaki kan.. Bila kurus, badan pun ringan sket..penyakit pun takda menumpang ye..jom layan tips kurus badan dari Kevin Zahri
Ingin kuruskan badan dengan cepat dan mudah? 
Berikut adalah 25 tips untuk membantu anda kurangkan berat badan di Malaysia.
Kebanyakan tips kurus ini, diambil daripada eBook Panduan Kurangkan 5kg Dalam 5 Minggu.

1-10: Nutrisi dan Diet Pemakanan

Mari kita bermula dengan tip-tip diet dan pemakanan.
  1. Makan 5-7 hidangan kecil berbanding tiga hidangan besar. Ini bukan sahaja dapat mengawal nafsu pemakanan dan malah memastikan tenaga anda berterusan sepanjang hari.
  2. Jangan skip hidangan. Ia tidak akan membantu anda kuruskan badan kerana 1. nafsu makan akan bergelora dan 2. metabolisma badan akan menurun.
  3. Kenali keperlukan kalori seharian anda. Ramai yang tidak mengenali keperluan kalori seharian masing-masing. Tapi kalau tak tahu, macamana nak mengawal kuantiti pemakanan?!
  4. Roti canai … hmm berapa kalori tu? Pastikan anda kenali kandungan kalori-kalorie makanan dan minuman seharian anda. Gunakan laman web seperti Cekodok.comuntuk panduan percuma.
  5. Elakkan kalori daripada minuman. Ini adalah tip kuruskan badan yang paling senang. Dengan hanya gantikan minuman bergula seperti teh ais, milo, soft drink dan lain-lain dengan air bebas gula, anda boleh kurangkan lebih kurang 10kg dalam setahun. Nak belajar caranya? Rujuk kepada eBook 25 Calorie Saving Tips saya.
  6. Minum air mineral. Air tidak mengandungi apa-apa kalori dan tidak boleh menambahkan berat badan untuk jangksa masa panjang. Tapi elakkan pengambilan garam berlebihan kerana ia akan menambah takungan air badan anda.
  7. Jangan makan buah-buahan dengan berlebihan. Walaupun buah-buahan mengandungi vitamin dan mineral, ia juga mengandungi kalori (gula) yang boleh menggemukkan.
  8. Segenggam tangan karbohidrat. Samada anda makan nasi, roti, mee mahupun kentang (semua sumber karbohidrat), pastikan saiz hidangan tidak melebihi segenggam tangan. Kalau tak kenyang, tambah lauk.
  9. Pastikan kuantiti pengambilan protein cukup. Sebagai panduan pastikan anda mengambil 2-2.5g untuk setiap kg berat badan anda. Also ingat, protein lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat.
  10. Kawal nafsu makan! Satu-satu cara untuk mengawal nasfu adalah dengan memastikan ia tidak dapat peluang untuk kembang. Kalau nafsu makan sudah datang, maka sudah terlewat. Gunakan tip-tip mengawal nafsu makan dalam eBook percuma 45 Craving Saving Tips.

Selasa, 18 Disember 2012

10 Kelebihan Berzikir.. Semoga kita sentiasa berada limpahan NYA..amin



Menurut Syeikh Hakim Moinuddin Chisti, kita akan mendapat 10 kebaikan kesan dari berzikir. Antaranya ialah:

1. Dapat membentengkan diri daripada bisikan syaitan.
2. Orang yang berzikir akan dilimpahi keredaan Allah
3. Dimurahkan ruang rezekinya
4. Membangkitkan aura sahsiah peribadi murni
5. Menghidup dan menjernihkan hati.
6. Mukmin yang senang berzikir itu akan mencapai taraf hampir dengan Allah
7. Mengelakkan diri daripada sifat mazmumah seperti mengumpat dan mengeji
8. Berupaya membina fikiran yang positif dan dinamik
9. Bersedia untuk hidup penuh berani
10. Dapat menenggelamkan sifat munafiq

Pesan Imam Al-Bukhari: ‘Zikir adalah tugas harian setiap Muslim kerana ia mendatangkan kekuatan dan ketenangan. Berzikirlah setiap masa agar Allah sentiasa ingatkan kita setiap masa.’ Demikian indahnya wasiat beliau kepada kita semua. Biasakanlah hati dan lidah kita berzikir kepada Allah kerana inilah yang dituntut Allah kepada kita.

Khamis, 6 Disember 2012

Tasbih Digital - Biasa dan Berlampu.. pilih mana yang berkenan ye..

Ramai yang tertanya-tanya, tengok nama blog kedai serbaneka kelantan.. ingatkan kedai kelantan rupa-rupa port klang.. nie masih dalam planning, buat sementara ni wat bisnes online dulu..Makna ramai juga orang kelantan yang jenguk blog nie.. semua request nak COD je..tapi minta maaf ye, time balik kelantan je boleh COD.. Insyaallah next week, 09-12 December ada kampung, area Kota Bharu kelantan..

Aduh, lain lak yang diceritakannya.. sebenarnya nak cerita pasal tasbih digital nie ada 2 jenis..jenis biasa dan berlampu..tengok-tengok la dulu mana yang berkenan ye.. beza nya yang biasa ni gak tak boleh nampak la time gelap..kena tengok time cerah je..

Ciri-ciri Tasbih Digital:
  1. Kiraan dari 0 hingga 99999
  2. Di buat dari PVC yang ringan dan tahan lasak digunakan pada jari
  3. Senang diguna dan dibawa. Selain digunakan sebagai tasbih, boleh digunakan untuk mengira stock dan aktiviti latihan fizikal
  4. Warna pilihan yang menarik
  5. Sesuai dijadikan cenderahati untuk majlis perkahwinan, khatam Quran dan sebagai hadiah kepada ORANG YANG TERSAYANG
  6. Bateri boleh ditukar di kedai bateri, tahan untuk tempoh 12 bulan.
  7. Hi-teknologi CPU



Perbezaan tabih digital

Biasa

  1. Button yang berkualiti mempunyai 2 button - Reset & count


Lampu

  1. Button yang berkualiti mempunyai 3 button Reset, Count dan Lampu berwarna biru

Button je yang berbeza tapi design pun berlainan untuk 2 jenis tasbih digital nie ye. Pemborong amat dialu2kan..


Tasbih Digital Berlampu - RM10 / unit

Harga borong:

10 - 50 unit - RM7 / pcs
50 keatas - RM6 / pcs

(RM10 - postage)


Tasbih Digital Biasa - RM7 / unit
Harga Borong:

10pcs keatas - RM5/pcs
20pcs keatas - RM4/pcs
30pcs keatas - RM3/ pcs
(FREE POSTAGE)


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Rabu, 5 Disember 2012

E-Book ICE BLENDED... yang pasti MURAH & dibuat dari dapur anda sahaja....MUDAHKAN????


Anda penjual atau berminat nak start bisnes ICE BLENDED.. mencari-cari resipi untuk membuat ICE BLENDED??? Dapatkan E-BOOK ice blended dengan harga yang sangat berpatutan..Tawaran menarik untuk 10 orang terawal.. Jom dapatkan E-book Serbuk Ice Blended anda sekarang..

TAWARAN untuk 10 TerAWAL

NORMAL RM300

OFFER RM200




Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


Re-stock Tasbih Digital Berlampu

Yang tercari-cari tasbih digital berlampu, meh singgah-singgah dan tengok mana yang berkenan ye..
Tasbih Digital berlampu ni baru je stok, tapi alhamdulillah kuantiti dah makin berkurangan..rezeki dari ALLAH.. 

HARGA - RM10 / unit..

Bagi yang nak borong, dapatlah jual harga murah sket :
10 - 50 unit - RM7 / pcs
50 keatas - RM6 / pcs

Ciri-ciri Tasbih Digital:
1. Kiraan dari 0 hingga 99999
2. Di buat dari PVC yang ringan dan tahan lasak digunakan pada jari
3. Button yang berkualiti mempunyai 3 button Reset, Count dan Lampu berwarna biru
4. Sesuai digunakan di tempat gelap..sebelum tidur, dlm kereta semasa kesesakan lalu  lintas dan dimana anda berada.
5. Senang diguna dan dibawa. Selain digunakan sebagai tasbih, boleh digunakan untuk mengira stock dan aktiviti latihan fizikal
6. Warna pilihan terdapat 12 warna (Random)
7. Sesuai dijadikan cenderahati untuk majlis perkahwinan, khatam Quran dan sebagai hadiah kepada ORANG YANG TERSAYANG
8. Bateri boleh ditukar di kedai bateri, tahan untuk tempoh 12 bulan.
9. Hi-teknologi CPU

























Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...