Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 6 Oktober 2016

Pre Order Play Sand Set 2kg Sand - RM30 sahaja.. ETA 20/10

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


Ni khas untuk mommy yang nak beli dan tak cerewet ye.. yang sanggup tunggu sehingga sampai barang.. hihi. Yang nak cepat tak digalakkan ye.. Sila survey2 dulu harga yang termurah..



Harga RM30 sahaja untuk satu SET ye..

Munafie Slimming Safety Pants

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Material: Cotton

Fabric: Cotton fabric

Function: Slimming Safety pants

Pattern: Plain

Color: Black / Skin

Harga RM25 sahaja sehelai exc postage.

Kos Pos Sem RM7, SS RM10

Japan Munafie Slimming Pants - Ready Stok White

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Bagi yang nak urgent guna Slimming Pants nie.. warna putih banyak ready stok ye.. tak perlu tunggu sampai 2 minggu gitu.. Harga sama je yen serendah Rm10 sahaja..

Jumaat, 30 September 2016

Munafie Singlet serendah RM25 sehelai

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Saiz available utk Munafie Singlet

Hot!! Pre Order Japan Munafie Slimming Pants serendah RM10 sahaja

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

WAIST LESS THAN 104CM ALL CAN WEAR
-BREATHABLE MATERIAL

Pilihan warna Japan Munafie.

Rabu, 21 September 2016

Seluar Pallazo Stripe serendah RM20 sahaja ye..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Assalamualaikum semua.. Lama sunyi blog tanpa aktiviti baru.. stok baru.. hihi. Tapi takper sebab admin bagi harga special siap suka dengan Seluar Pallazo stripe dengan harga serendah RM20 sahaja (min beli 3helai ye dan boleh mix dengan item lain yang sama harga. Kalau sehelai RM25 sahaja.. Kos pos sem RM6, ss RM10 sahaja.




Material crepe lembut

Isnin, 22 Ogos 2016

Pemanis Semulajadi - Stevia

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. sunyi rasa blog macam lama tak update apa2 ye.. hihi. Admin sibuk wat goodies sket untuk ig @rajaafiqtrooper hero malaya cerita Sayangku Kapten Mukhriz tu hihih.. kalau ada ig tu meh la singgah n follow terus ig kita @Sneklazatsedap @jom_singgah_shoppe

Meh pepagi nak share benda apa dengan Stevia nie. Tapi kalau sebut stevia ramai orang tau ni pemanis semulajadi yang takda kalori.. zero kalori tu.. berbanding gula putih kalori tinggi gak tu..

Daun Stevia merupakan sepsis herba dari kumpulan Astereacea. Ia juga dikenali sebagai "pokok gula", daun gula, daun manis dan herba manis. Rakyat Brazil dan Paraguay telah menggunakan daun stevia sebagai pemanis dalam makanan dan minuman sejak 1500 tahun dahulu. . . 

Di Eropah, penggunaan daun stevia bermula sejak kurun ke-16. Kajian yang dijalankan ke atas daun stevia menunjukkan ia mampu menurunkan tekanan darah dan mengurangkan paras gula dalam badan. . . 

Saya pasti anda pun tahu pengambilan gula putih dalam kadar yang banyak adalah penyumbang utama kepada penyakit kencing manis ataupun diabetes. Tapi untuk mengelak dari terkena jangkitan diabetes, mesti cegah dari awal.. jom bertukar kepada pemanis semulajadi stevia. Pilihan ditangan anda. . . 


Stevia Bukan Ubat tapi Penganti Gula Putih Terbaik.
************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...