Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 21 September 2016

Seluar Pallazo Stripe serendah RM20 sahaja ye..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Assalamualaikum semua.. Lama sunyi blog tanpa aktiviti baru.. stok baru.. hihi. Tapi takper sebab admin bagi harga special siap suka dengan Seluar Pallazo stripe dengan harga serendah RM20 sahaja (min beli 3helai ye dan boleh mix dengan item lain yang sama harga. Kalau sehelai RM25 sahaja.. Kos pos sem RM6, ss RM10 sahaja.




Material crepe lembut

Isnin, 22 Ogos 2016

Pemanis Semulajadi - Stevia

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. sunyi rasa blog macam lama tak update apa2 ye.. hihi. Admin sibuk wat goodies sket untuk ig @rajaafiqtrooper hero malaya cerita Sayangku Kapten Mukhriz tu hihih.. kalau ada ig tu meh la singgah n follow terus ig kita @Sneklazatsedap @jom_singgah_shoppe

Meh pepagi nak share benda apa dengan Stevia nie. Tapi kalau sebut stevia ramai orang tau ni pemanis semulajadi yang takda kalori.. zero kalori tu.. berbanding gula putih kalori tinggi gak tu..

Daun Stevia merupakan sepsis herba dari kumpulan Astereacea. Ia juga dikenali sebagai "pokok gula", daun gula, daun manis dan herba manis. Rakyat Brazil dan Paraguay telah menggunakan daun stevia sebagai pemanis dalam makanan dan minuman sejak 1500 tahun dahulu. . . 

Di Eropah, penggunaan daun stevia bermula sejak kurun ke-16. Kajian yang dijalankan ke atas daun stevia menunjukkan ia mampu menurunkan tekanan darah dan mengurangkan paras gula dalam badan. . . 

Saya pasti anda pun tahu pengambilan gula putih dalam kadar yang banyak adalah penyumbang utama kepada penyakit kencing manis ataupun diabetes. Tapi untuk mengelak dari terkena jangkitan diabetes, mesti cegah dari awal.. jom bertukar kepada pemanis semulajadi stevia. Pilihan ditangan anda. . . 


Stevia Bukan Ubat tapi Penganti Gula Putih Terbaik.
************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Selasa, 16 Ogos 2016

HOT!!! SKirt Duyung Printed Songket

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Jom usha skirt duyung terbaru dan hot nie ye. Skirt Duyung printed songket. Harga serendah RM29 exclude postage. Ada 5pilihan warna sahaja.

Ukuran skirt duyung songket

Khamis, 4 Ogos 2016

Seluar Pallazo Ozaka .. ala Skirt dan Seluar tau..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




Latest Seluar in house.. Seluar Pallazo Ozaka.. Sekali tengok macm skirt, tapi sekali tengok lagi macam seluar lak kan.. ala 2in1 gitu.. Seluar n Skirt. Stod terhad tau.. sapa yang pernah tanya boleh usha lelaju2 ye..

Ukuran Seluar Pallazo Ozaka 

Pinggang 27 - 32"
Punggung 41"
Labuh 41"
Bukaan kaki bawah 26" 

Isnin, 13 Jun 2016

Dress Labuh dengan Diskaun 10%, FREE Postage

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Jom cuci mata tengok dress labuh dulu.. mana tau ada yang tak beli atau tak sempat jahit.. jahit memang tak sempat dah kan.

Normal Price RM110 tapi kali admin nak bg FREE POSTAGE.. free posatge SEM ye.. (kos pos RM10 sem, jimat berganda2).. bagi lagi diskaun 10% ye. WOooowww memang jimat sesangat dan stok sangat terhad ye..


Chiffon Lace Dress JSS0310 Fushia

Ukuran dan detail Chiffon Lace Dress JSS0310 

Isnin, 2 Mei 2016

[JSSLover] Skirt Duyung Cotton yang selesa sangat..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  





Alhamdulillah. Terima kasih #JSSLover sebab shopping #skirtbyJSS dan sukakannya.. katanya selesa sangat2. Dan siap repeat order lagi tu.. alhamdulillah.. 

[JSSLover] Blouse yang super selesa dan tak panas

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


Alhamdulillah suka sangat bila customer sukakan blouse nie.. katanya selesa sangat2.. siap repeat order lagi tu.. sekali beli 3helai.. sebab nak dapat harga terlajak murah serendah rm25 sahaja tau exclude postage. Kalau nak beli sehelai pun ok je rm29 sahaja exclude postage.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...