Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 2 Mei 2016

[JSSLover] Skirt Duyung Cotton yang selesa sangat..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  





Alhamdulillah. Terima kasih #JSSLover sebab shopping #skirtbyJSS dan sukakannya.. katanya selesa sangat2. Dan siap repeat order lagi tu.. alhamdulillah.. 

[JSSLover] Blouse yang super selesa dan tak panas

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


Alhamdulillah suka sangat bila customer sukakan blouse nie.. katanya selesa sangat2.. siap repeat order lagi tu.. sekali beli 3helai.. sebab nak dapat harga terlajak murah serendah rm25 sahaja tau exclude postage. Kalau nak beli sehelai pun ok je rm29 sahaja exclude postage.

Sabtu, 30 April 2016

Blouse Labuh,Cantik, Sesuai untuk BF dan Sangat MURAH!!!

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  







Restok!!! Restok blouse 2tone zipper loose top. Lebih banyak pilihan.. labuh bawah punggung, tutup aurat. Yang penting comel dan terlajak murah serendah rm25 sahaja sehelai exclude postage, min 2helai ye.. (Normal RM29 sahaja sehelai)

Nak cari seluar yang selesa dan tak melekat kat badan??

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Anda peminat seluar pallazo?? Selesa dan sangat sesuai digayakan untuk pelbagai aktiviti. Apa yang special pasal seluar pallazo crepe / spnadex yang terbaru nie ye

Kelebihan Seluar Pallazo Crepe / Spandex
- material yang tebal dan tidak panas
- Tidak melekat pada badan
- Tidak berkedut dan sangat selesa digayakan
- Tidak melekat pada kaki
- Lembut dan beralun

Last stok Skirt TUTU dengan harga terlajak murah

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




Sapa suka skirt tutu angkat tanga lelaju ye?? Sebab admin nak letgo dengan harga terlajak murah je tau.. harga terlajak kasih sayang.. terlajak murah.. kira harga modal nie. Normal jual murah dah iaitu serendah RM25 sahaja.. Lelong RM20 exclude postage sebelum nie.. ramai gak yang rembat tau.. tapi kali ni RM18 sahaia.. exclude postage.

Rabu, 27 April 2016

Skirt dan seluar serendah RM18 sahaja sehelai (Min 3helai)

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Berita baik untuk peminat skirt dan seluar cotton sebab admin nak bagi murah je nie. Macam biasa kalau beli 6 helai memang dapat harga borong terus ye. Tapi kali ni kalau beli 3helai keatas pun dapat harga murah dan terlajak murah ye tapi jangan minta diskaun lagi ye sebab nak bagi murah dah nie.

Beli 3helai keatas dan boleh mix mana yang sama harga, harga sehelai jatuh pada harga murah serendah rm18 sahaja sehelai exclude postage ye. Normal kos postage untuk 3helai adalah RM10 Sem, RM15 SS. Kalau nak beli sehelai pun boleh je rm20 sahaa exclude postage ye.


SKIRT DUYUNG COTTON

Blouse labuh yang comel dan terlajak murah serendah rm25 sahaja

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Nak cari blouse murah, labuh dan comel?? Mesra breastfeeding lak tu sebab zip kat leheragak panjang dan membolehkan ibu guna untuk menyusu bayi nti.. harga pun terlajak murah tau serendah rm25 sahaja exclude postage (min pembelian 2helai dan keatas ye). 

Kalau nak beli sehelai pun boleh je RM29 sahaja sehelai exlude postage. Insyallah harga yang ditawarkan semua murah2 belaka tapi jangan lak nak beli 3helai minta diskaun kaw 2 sbb memang margin untung sket sangat dah.. sekadar nak memberi mana patut je la..


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...